Opgemaakt November

 

Het is weer tijd voor mijn favoriete maandelijkse artikel. Ik heb weer een hoop heerlijke producten opgemaakt. Kijk je mee?

Ik verbaasde met stiekem een beetje hoe weinig haar producten ik deze maand heb opgemaakt. Zoals gebruikelijk heb ik weer een lege fles conditioner. Weer van Herbal Essences, het blijft gewoon mijn favoriet. Ook maakte ik een pluicontrole spray op van GUHL. Zelf gebruikte ik hem na het douchen, even wat sprayen op mijn natte punten en dat maakte het kammen een stuk aangenamer.

Mijn favoriete deodorant blijft toch de stress protect van Nivea. Ook maakte ik een scheerkopje van Intuition op. Ik krijg momenteel overal uitslag van dus mocht iemand een tip hebben, ik hoor het graag! De handcreme van alverde ging erg hard, hij ruikt zo lekker.

Ik maakte ook twee douchegellen op. De crème douche van Kneipp stond er al weer een tijdje dus die moest echt op. Ik vond hem niet erg speciaal. Ook maakte ik een mini glazed apple douchegel van the body shop op. Deze is zo lekker! Ik heb meteen een grotere variant gekocht.

Wat ben ik toch dol op de tea tree water van Lush. Ik gebruik het iedere dag voor het slapen gaan. Mijn gezicht is duidelijk rustiger en ik merk verschil wanneer ik het een aantal dagen niet gebruikt heb. Ook ben ik dol op de bb cream van Miss Sporty. Momenteel is mijn huid erg licht en deze kleur match perfect. Beiden koop ik weer opnieuw!

En dan iets wat helemaal niets met beauty of verzorging te maken heeft maar wat ik toch leuk vind om te laten zien. Ik ben gek op de yankeecandles, wie niet!? Ik maakte er 2 op. Christmass cookie en icicles, beiden liggen al weer in mijn winkelmandje. Hihi.


Wat heb jij afgelopen maand allemaal opgemaakt?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *