Opgemaakt oktober

 

2015-10-30 17.13.42

Een nieuwe maand, dus dat betekent dat ik mijn opgemaakt mandje weer hem omgekieperd. Ik maakte weer een aantal favorieten op, wisselde een oude favoriet in voor een nieuw product en testte een product uit op een andere manier, in de hoop dat ik de geur wel lekker zou vinden. Kijk je mee naar mijn opgemaakte producten?

2015-10-30 17.17.38

GUHL kleurbehoud & verzorging shampoo en conditioner
Het kan bijna niet anders, maar ik maakte weer een aantal producten op van GUHL. Ik kan blijven zeggen hoe dol ik ben op dit merk. Met een dikke bos haar vliegen haar producten er snel door heen, maar met de producten van GUHL heb ik hier geen last van. De shampoo en conditioner zijn zuinig in gebruik, ruiken heerlijk, laten een schoon gevoel achter en maken mijn haren zacht. Ik ben nu een andere lijn aan het uitproberen, ik ben erg benieuwd of ik hier net zo tevreden over ben.

IMG_4271

Balea haarmasker
Ik ben dol op de haarmaskers van Balea. 1 keer per week geef ik mijn haren extra verzorging en verwen ik ze met een heerlijk masker. Mijn haren hebben dan net weer even een boost nodig en voelen na het haarmasker weer lekker gezond aan. Balea is helaas alleen te koop in Duitsland, maar mocht je hier een keer zijn raad ik je zeker aan om er even naar te kijken.

2015-10-30 17.16.56

FA frozen fruities chilled apple douchegel
Afgelopen jaar was er een actie bij de Etos waarbij alle FA producten maar 1 euro waren. Ik heb toen een voorraad ingeslagen van deze heerlijke douchegel. Wat ben ik dol op de geur van appel. Gelukkig heb ik nog een aantal flacons liggen, want de geur is onbeschrijfelijk lekker. Ik weet niet of deze douchegel nog in het vaste assortiment zit, maar ik kom het regelmatig tegen in actiebakken.

2015-10-30 17.21.19

Garnier micellair water
Maanden lang gebruikte ik de micellair water om mijn make-up te verwijderen. De afgelopen weken merkte ik dat mijn huid enorm droog werd en besloot ik volledig over te stappen op de producten van Clinique. Mijn huid is nu een stuk minder droog en de micellair water laat ik voorlopig even weg uit mijn routine. Ik heb het product zelf wel altijd fijn gevonden, dus wellicht dat ik het er in de toekomst weer bij ga pakken.

2015-10-30 17.16.03

Kneipp lavendel douchegel
Als ik een geur mag opnoemen waar ik gewoon echt niet van hou, dan is dat lavendel. Ik associeer het altijd met luchterfrisser, en word niet blij van de gedachten dat ik mijn lichaam hiermee schoonmaak. Toch wilde ik de geur een kans geven en gebruikte ik de douchegel voor in bad. Nee, dit doe ik nooit meer. De geur is gewoon niet voor mij bestemd, wat ik toch wel jammer vind want de producten van Kneipp zijn altijd fijn.

Kneipp huidolie
Vanaf het begin van mijn zwangerschap smeer ik 2 keer per dag mijn buik in met huidolie, om hopelijk huid striae te voorkomen. Nu is dit helaas niet gelukt, maar ik merk wel dat ik het enorm fijn vind om de huidolie te gebruiken om het trekkerige gevoel tegen te gaan. Kneipp is een van de weinige merken die ik graag gebruik als het op huidolie aankomt. Ik kan absoluut niet tegen producten die een vettig laagje achter houden op de huid, en deze huidolie heeft dat dan ook niet.

2015-10-30 17.15.18

Suave almond verbena deostick
Ik gebruik momenteel geen andere deodorant meer en ben helemaal wild van de Amerikaanse deosticks. Ik schreef hier al eerder een review over, dus mocht je alle informatie willen weten dan kun je dat hier lezen.

2015-10-30 17.14.28

Yankee candles cosy by fire & icicles
Wat kan ik genieten van een Yankee candle in mijn brandertje. Beide geuren waren heerlijk en perfect voor het regenachtige herfst weer. Ze zijn enorm krachtig en warm van geur, dus een klein stukje was al genoeg om het hele huis lekker te laten ruiken. Beide geuren ga ik zeker opnieuw kopen.

Naast al deze producten ging ik ook nog lekker in bad met een aantal Lush producten. Ik genoot onder andere van the comforter, Karma en So white. Helaas kan ik deze niet laten zien omdat ze zijn opgelost in het water. Op naar een nieuwe maand, met hopelijk weer een hoop heerlijke producten.

Wat heb jij afgelopen maand opgemaakt? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Ha meid, hoe gaat het met jou en de kleine meid? Wat heb je veel opgemaakt! Je hebt me zeer nieuwsgierig gemaakt naar de showergel van Fa. Ik heb er ook een aantal in de kast staan, maar dan andere geuren. Ik ben benieuwd of deze nog verkocht wordt. Ik ga op onderzoek uit 😉

 2. says

  Wat een fijne producten allemaal! Ik ben erg benieuwd naar het haarsmasker van Balea, ik heb toevallig ook in oktober mijn haarmasker opgemaakt. Als ik weer eens richting Duitsland ga, ga ik zeker kijken!

 3. says

  Ik heb nu ook een deo van Suave en ben er erg over te spreken net als die van Secret. Echt fijn. Ik ga volgende keer eens zo’n haarmasker meenemen van de Balea, die heb ik nog nooit geprobeerd. Terwijl ik dol ben op de Balea producten.

 4. says

  Leuke producten heb je opgemaakt! Ik ben zelf ook niet zo’n liefhebben van lavendel! 🙂
  Van Balea heb ik nog een haarmasker staan, maar die heb ik nog niet geprobeerd, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *