Opgemaakt Oktober

Een van de leukste artikelen die ik maandelijks schrijf vind ik het opgemaakt artikel. Iedere keer verbaas ik me weer hoeveel producten ik op maak. Kijk je mee?

Jullie kennen vast deze grote flessen van Herbal Essences nog wel. Ze zijn al jaren vernieuwd maar Action verkoopt momenteel de oudere flessen nog. De geur is zo ontzettend lekker, fris maar toch ook weer kruidig. Ik heb gelijk nog een paar flessen ingeslagen.

De nagellak removers vliegen er bij mij doorheen. Ik ben gek op het linker potje, hierin zit een spons met nagellakremover. Je doet je vinger even in het potje en weg is je nagellak. Er zijn talloze merken die dit verkopen maar die van de Etos is mijn favoriet. Ook maakte ik nog een normale fles nagellak remover op van Kruidvat.

Ik baal ervan dat mijn limited ediotion shower foam op is van Rituals. Eerlijk gezegd heb ik hem niet opgemaakt maar mijn man. Iedere keer als ik Rituals wil gebruiken onder de douche dan grijp ik mis. Ook maakte ik een douchegel van Balea op, hmm deze is ook erg lekker. De sweetie pie shower jelly van Lush moest echt opgemaakt worden aangzien hij al even over datum was, oeps!

En als laatste maakte ik nog een deodorant van FA op. Erg lekker maar ik vind hem iets te zoet voor de koudere dagen. Ook maakte ik nog een body cream van Rituals op. Ik heb gelijk een nieuwe gekocht!

Dit waren alle producten die ik heb op gemaakt.

Maak jij net zo veel producten op als ik?


Volg je me al via bloglovin? Zo blijf je op de hoogte van mijn leukste artikelen 🙂

Comments

  1. says

    Flower shower is nog wel te koop hoor! ik gebruik deze icm de “glitter” bodycreme van dezelfde lijn. Heerlijk!!! ik maak nooit zoveel op omdat ik erg vaak afwissel. eigenlijk wel iedere dag een andere douchegel/foam en zeker iedere dag een andere body creme/butter. zelfs elke dag andere parfum/bodymist. het krijgt bij mij niet de kans om op te gaan. alleen producten zoals dag/nacht creme en gezichtreinigersproducten en tandpasta dat zijn artikelen die mij op komen. 😉 Deze gebruik ik dan ook dagelijks en altijd dezelfde producten! 😉

  2. says

    Haha heerlijk dat je man de shower foam opmaakt, zo te zien vond hij hem heerlijk! Oeeh ik was zo’n fan van de Herbal Essences shampoo en conditioneren, ik moet hem toch weer eens gaan aanschaffen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *