Opgemaakt september

20160922_142941

Ik heb weer flink mijn best gedaan, het mandje met mijn opgemaakte producten zat weer aardig vol. Tijd om ze aan jullie te laten zien. Kijk je mee?

20160922_143005

Bourjois Volume Reveal waterproof mascara
Ik heb deze mascara met veel liefde gebruikt en opgemaakt. Het heeft een fijn borsteltje, maar ook het spiegeltje op de mascara zelf vond ik erg handig. Het spiegeltje zorgt ervoor dat je al je wimpers goed kunt zien en mee kunt pakken met het borsteltje. Deze mascara wil ik absoluut weer opnieuw gaan kopen.

Dior Maximizer Lash plumping serum
Deze witte mascara van Dior zorgt ervoor dat mijn wimpers nog langer en voller worden. De mascara is dan ook bedoeld als primer en dien je voor het aanbrengen van de zwarte mascara aan te brengen. Het is jammer dat Dior zo duur is, want ik wil de primer absoluut weer opnieuw hebben. Maar de prijs houdt mij keer op keer weer tegen..

Benefit Gimme brow
Ik heb vrij volle wenkbrauwen van mezelf dus bijtekenen is vaak niet nodig. De browgel van Benefit in de kleur medium/deep zorgt ervoor dat de iets dunnere stukjes wenkbrauw mooi worden opgevuld. Tevens zorgt het borsteltje er ook voor dat ik direct de juiste vorm geef aan mijn wenkbrauw. Heel makkelijk in gebruik, maar ook hier zit wel een prijskaartje aan. Toch ben ik wel van plan de browgel opnieuw te kopen, puur om het mooie resultaat.

20160922_143157

Dove Cotton Soft deodorant
De deodorant van Dove stellen mij qua werking eigenlijk nooit teleur. Vaak overleef ik de dag wel zonder geurtjes en natte plekken onder mijn oksel. De geur vond ik dit keer iets minder lekker. Ik kan het niet helemaal uitleggen, maar het deed mij een beetje denken aan toiletverfrisser. Er zijn fijnere geuren van Dove!

20160922_143035

Therme Energizing Shower Shot
Een lekkere, vooral fruitige douchegel. Iets wat zoet en zomers. Ik moest hem uiteindelijk delen met manlief, want ook hij vond de geur erg lekker. Ik vond het vooral fijn de douchegel in de ochtend te gebruiken, dat gaf mij een opwekkend gevoel.

Balea douchegel
De douchegels van Balea vind ik eigenlijk altijd erg fijn, zeker voor dat kleine prijsje. Deze douchegel was bloemig en fruitig tegelijkertijd, heel apart maar wel erg lekker. Helaas was het een limited edition.

20160922_143055

L’Oréal Elvive Extraordinary Clay droogshampoo
Ik heb een lichtelijke haat liefde verhouding met deze droogshampoo. De ene keer kreeg ik een flinke witte waas in mijn haren en de andere keer weer niet. Heel vervelend, want op die witte waas zit natuurlijk niemand te wachten. Toch maakte ik de droogshampoo op. De geur is zo lekker en het uiteindelijke resultaat mocht er ook absoluut wel zijn. Mijn haren voelde fris en ik creëerde meer volume. Toch denk ik niet dat ik de droogshampoo opnieuw zal kopen..

20160922_143116

L’Oréal Elvive Extraordinary Clay crèmespoeling
Mijn favoriet kan natuurlijk niet ontbreken. Dit keer wel alleen, want de shampoo heb ik net niet kunnen opmaken deze maand. Ik blijf erg tevreden over deze producten en zal ze dan ook zeker weer opnieuw kopen!

20160922_143137

Etos Elderflower & Rasperry handscrub
Sinds ik deze Etos handscrub heb ik ontdekt ben ik het iedere dag gaan gebruiken. De geur is erg fijn, maar mijn zachte handen maakte mij nog gelukkiger. Ik merk een duidelijk verschil van voor en na gebruik. Mijn handen zijn een stuk minder droog en verzorgder. Heerlijk!

Wat heb jij allemaal opgemaakt deze maand? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

  1. says

    Wat een fijne producten weer. Deo’s van Dove zijn inderdaad bijna altijd goed, jammer dat deze niet zo lekker rook. Ik heb afgelopen maand weer eens een micellair reinigingswater en wat shampoo, conditioner en haarmaskers opgemaakt.

  2. says

    Ik vind het best meevallen wat je hebt opgemaakt, althans vergeleken met andere opgemaakt artikelen die ik soms zie hihi! Vergeleken met mij is het wel enorm veel, want eeeh ik red dat nooit haha!

  3. says

    Jouw opgemaakt-artikelen vind ik altijd zo ontzettend leuk om te lezen! Voor mij zitten er altijd wel een paar bekende producten tussen. Dan ben ik juist nieuwsgierig naar wat jouw mening erover is. Inmiddels gebruik ik ook de nieuwe lijn van het merk L’Oréal. Nou ja, lijn…Alleen de shampoo. Conditioner verzwaard mijn haar altijd. Ik ben er tevreden over! Hmm, de droogshampoo laat ik liever aan mijn neus voorbijgaan. Dan kies ik liever voor het merk Batiste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *