Meest bekeken artikelen van 2014

Het afgelopen jaar begon ik op belleviefashion en zijn er een hoop leuke artikelen online gekomen! Ik had nooit verwacht dat er zoveel meiden dagelijks een bezoekje zouden komen brengen en er moeite in staken om de artikelen te lezen. Ik deelde mijn artikelen met passie en liefde. En nu deel ik graag mijn best gelezen artikelen met jullie.


Het sleek blush by 3 palette pumpkinAlhoewel de kleuren echt knallen was iedereen hier toch erg benieuwd naar. Het is natuurlijk Sleek en dat is wel een product wat erg gewild is.

Look of the day winterwonderlandOh wat was ik zenuwachtig om dit artikel online te zetten! Maar ik kreeg zo veel lieve reacties. Het is duidelijk dat ik het vaker moet doen maar ik heb een schop onder mijn kont nodig.

DM shoplog 1 & 2Wat heb ik me rot gelachen om al jullie reacties op mijn geshopte items. Ik heb inderdaad heel erg veel mee genomen maar het was het allemaal waard. Iedereen is zo benieuwd naar wat ik kocht. Ik ben blij dat het in de smaak viel.

Mac blush new romanceEr zijn het afgelopen jaar een hoop reviews van MAC online gekomen. Toch was de review over deze blush het beste bekeken.

Ik verloor 2 kindjesIk heb erg getwijfeld of ik dit artikel wel online moest zetten. Achteraf ben ik heel erg blij dat ik het gedaan heb. Ik heb nog nooit zo veel bezoekers en reacties gehad op een artikel. Ik ben iedereen zeer dankbaar voor de steun, de lieve reacties en alleen al het lezen van mijn verhaal.


Nog even wat leuke weetjes op een rijtje
– Belleviefashion bestaat in April 1 jaar, tijd voor een feestje!
– In 2014 zijn er maar liefst 204 artikelen online gekomen.
– In 2015 zullen er nog meer leuke artikelen verschijnen!

Dit was overigens nog maar een klein gedeelte van mijn best gelezen artikelen. Heb je niks te doen? Pak een kop thee, zak onderuit en zoek lekker door mijn blog archive voor leuke artikelen.


Wat vond jij het leukste artikel om te lezen op belleviefashion.nl?

Comments

  1. says

    Super leuk om dit overzichtje te zien. Ik geef je bij deze een schop onder je kont. Je moet echt meer outfit foto’s erop zetten, ik vind jou outfits super leuk en het inspireert me. Je hebt een kast vol kleding, laat het aan ons zien! Liefs

  2. says

    Leeuk om te lezen, MAC Cosmetics doet het altijd goed hihi. Het zou super leuk zijn als je vaker outfit posts online zou zetten, je ziet er altijd zo geweldig uit..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *