INGLOT freedom system oogschaduw palette

Op meerdere blogs kwam ik prachtige oogschaduw palettes tegen van het merk INGLOT.  Een palette wat je helemaal zelf samen kunt stellen, hoe leuk is dat. Het palette is niet alleen samen te stellen met oogschaduw maar ook met blush, lipstick, pressed powder en wenkbrauw poeder.

Je hebt verschillende freedom system palettes. Ik heb een palette samen gesteld met 3 kleuren (27 euro) maar je hebt zelf palettes waarin je 40 kleuren kunt samen stellen. Je kunt zelf de kleuren uitkiezen en er zijn ook matte kleuren beschikbaar.

Het palette is gemaakt van kunststof en werk met een magnetisch systeem. De losse oogschaduwen kun je door het magnetische systeem er heel makkelijk in laten vallen. Ook de deksel werkt magnetisch. Het is wel even wennen het dekseltje erop en eraf te doen.

Aangezien het over een paar maanden al weer herfst word heb ik voor mijn favoriete herfst kleuren gekozen.

30 – een mooie lichte basis kleur
15 – een oranje kleur met gouden shimmers
50 – een rood/roze kleur met gouden shimmers


Het palette ziet er zo mooi en luxe uit dat ik het bijna niet durf te gebruiken. Ook de kleuren vind ik erg mooi. Wat ik wel een nadeel van het palette vind is dat de oogschaduw er met geen mogelijkheid meer uit te halen is, tenzij je ze helemaal kapot wilt maken.

Ik heb 1 streepje aangebracht met mijn vinger. De pigmentatie is erg goed, zelfs de lichtste kleur is duidelijk te zien.

Buiten dat het palette er prachtig uit ziet zijn de kleuren ook nog is erg mooi en goed gepigmenteerd. Ik ben erg blij met het palette en weet nu al dat het niet bij alleen deze zal blijven.


Er zit een winkel gevestigd in Amsterdam en INGLOT kun je ook online bestellen op www.inglot.nl

Wat vind jij van het palette?

Comments

 1. says

  Ontzettend mooie kleuren heb je uitgekozen! Die oranje kleur vind ik echt prachtig.
  Palletje ziet er erg leuk ook! Ik wist niet eens dat Inglot ook in Nederland verkrijgbaar is!
  Bedankt voor de tip.

 2. says

  Wat een mooie kleuren heb je uitgekozen ik dacht dat er maar 1 formaat was wat je samen kon stellen maar dit wil ik nog wel eens doen met 3 kleurtjes, je hebt hele mooie kleuren uitgekozen zoiets zou ik ook kiezen 🙂

 3. says

  Wauw, wat een prachtig palette heb je samengesteld! Hele mooie herfst kleuren inderdaad! Al zouden ze nu met de zomer ook zeker wel kunnen. Ik heb zelf ook een palette laten samenstellen met 4 kleuren, ben er nog steeds zo blij mee <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *