MUA starry night eyeshadow palette

Als ik denk aan de winter, dan denk ik aan blauw, grijs, grauw en vooral heel saai. Maar ik heb geleerd dat deze kleuren juist niet saai hoeven te zijn en je ze mooi kunt combineren met een knallende lipstick. MUA heeft het perfecte winter palette vol met winterse kleuren. Het palette is budget en vooral heel erg winter proof. Kijk je mee?

Het palette is vrij simpel, een zwart glanzend doorzichtig doosje. Het palette bevat 12 kleuren oogschaduw met ieder apart een eigen naam. Ik weet niet wat de namen inhouden maar het lijken wel Harry Potter toverspreuken, spannend!

Bovenste rij van links naar rechts
Pyxis – Apus – Aquila – Equuleus – Cetus – Orion
Onderste rij van links naar rechts
Lupus – monocerus – Sagitta – Hydra – Vela – Pavo

De kleuren verschillen van licht naar donker. Het is een veelzijdig palette waar je veel kanten mee op kunt. Zo kun je gaan voor een heftige smokey eye maar ook een romantische zwoele look. Mijn eerste indruk van de kleuren is goed. Ik voel me bijna een winter prinsesje.

De eerste rij van het palette. Ik ben diep onder de indruk en mijn hart maakte even een sprongetje. Vooral bij het zien van de licht roze kleur, de pigmentatie is top.

De tweede rij van het palette. Ook hier is de pigmentatie erg goed van. De oogschaduws hebben een mooie shimmer en zelfs de witte kleur is duidelijk te zien. Ik kon overigens in èèn keer de swatch aanbrengen.

Ik ben blij en met dit prachtige winterse palette kom ik de koude winterdagen wel door.

Het MUA starry night eyeshadow palette is o.a te koop bij Kruidvat en kost 5,99.

Wat vind jij van het winterse palette?

Comments

 1. Anonymous says

  Mooi pallet en zeker voor die prijs! Jammer dat je geen ooglook maakt. Iedereen kan een oogschaduw pallet kopen, er streepjes mee zetten op je arm en er vervolgens een verhaaltje over schrijven.

  • says

   Ik heb eerder een ooglook gemaakt bij een review maar ik ben niet tevreden over de kwaliteit van de foto. De kleuren komen niet overeen met de werkelijkheid. Dan is het kiezen, of een foto plaatsen waar ik niet tevreden over ben of even geen foto plaatsen en sparen voor de juiste camera! Ik koos voor het tweede.

 2. says

  ik heb hem al een aantal keer gezien, ik probeer meer koele tinten te dragen hoewel warme tinten me beter staan. Ik zag bij ons filiaal dezelfde palettes met 1 kleur verschil, heel apart haha.. Het pigment ziet er heel nooit uit zoals we gewend zijn van MUA

 3. says

  Ik ben het merk MUA echt nog nooit ergens tegen gekomen, maar als ik het wel een keer tegenkom zal ik zeker overwegen eens iets mee te nemen! De tinten zijn voor mijn ogen denk ik net iets te koel – ben meer van de bruintinten en nudes – maar zeker goed gepigmenteerd!
  Wat de foto betreft heb je zéker gelijk… De goede camera uitzoeken is alleen nogal een karwei… Althans, dat is bij mij zo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *