Lancôme La Nuit Trésor Nude Eau de Toilette

IMG_1561-01

De Lancôme Trésor familie breid zich weer uit met een nieuw exemplaar, Lancôme La Nuit Trésor Nude. Vandaag zal ik alles vertellen over deze heerlijke, nieuwe geur. Kijk je mee?

IMG_1567-01

Inmiddels alweer een aantal maanden geleden bezocht ik het event van Lancôme, waar een hoop nieuwe lanceringen voor dit jaar werden gepresenteerd. Eerder vertelde ik al uitgebreid over de nieuwe Lancôme La Vie est Belle Intensément geur, maar daar blijft het niet bij. Ook de Lancôme Trésor familie wordt uitgebreid met een nieuwe geur, Nude.

IMG_1565-01

De flacon is werkelijk waar weer prachtig. De diamantvormige flacon lijkt weer exact op haar voorgangers, enkel heeft Lancôme La Nuit Trésor Nude een zachte, poederroze tint. Heel elegant!

IMG_1566-01

Topnoten: Bergamot
Hartnoten:
Roze
Basisnoten: Kokos, Vanille

Als je mij een beetje kent en meerdere parfum reviews hebt gelezen, dan weet je inmiddels op welke geurnoten ik niet zo dol ben. Gek genoeg bevat deze geur 3 van deze noten namelijk, roos, kokos en vanille. Zonder dit te weten snuffelde ik al aan de geur op het event en ondanks dat ik iets van kokos of vanille rook, vond ik de geur waanzinnig lekker. Nu eenmaal thuis en na het goed bestuderen van de geur herken ik de noten uit duizenden. Zowel de kokos als de vanille zijn heel duidelijk terug te ruiken, maar op een subtiele manier. En ondanks dat de geur door de roos onder bloemig valt, ervaar ik de geur als warm, ietwat poederig en zomers. De noten geven de geur een summer vibe en dat maakt voor mij de geur niet draagbaar voor iedere gelegenheid. Ik zou de geur dragen op een zonnige lentedag of een warme zomeravond.

IMG_1567-01

Mijn nieuwe favoriet is Lancôme La Nuit Trésor Nude niet, maar zeker in deze tijd van het jaar op dagen als deze is de geur erg aangenaam. Zo zie je maar dat je niet áltijd van de geurnoten moet uitgaan, want heel af en toe schiet er dan toch nog iets aangenaams tussenuit. En ondanks dat de geur een Eau de Toilette is, blijft de geur de gehele dag aanwezig.

Lancôme La Nuit Trésor Nude is onder andere verkrijgbaar bij Douglas en de Bijenkorf. 50 ml €90,65 & 100 ml €123,61.

Spreken de geurnoten jou wel aan, of juist niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *