Perfume To Go van Bruno Banani & Mexx

IMG_2705-01

Wij willen allemaal lekker ruiken, maar gedurende dag neemt de geur die wij op hebben gedaan toch iets af. Aangezien het niet altijd handig is om een dure, zware en/of breekbare flacon in je tas mee te nemen bieden Bruno Banani en Mexx de oplossing met de nieuwe Perfume To Go pennen. Kijk je mee?

IMG_2707-01

Perfume to go, dat klinkt natuurlijk ideaal. En ik als parfumliefhebber was hier dan ook erg nieuwsgierig naar. De Perfume to Go pennen komen in de 6 verschillende bestverkochte geuren; Bruno Banani Woman, Bruno Banani Pure Woman, Bruno Banani Dangerous Woman, Mexx Woman, Mexx Ice Touch en Mexx Black.

IMG_2709-01

De parfumpennen lijken qua looks op een lipbalm of een lipstick. Vergis je dus niet, ik denk namelijk niet dat het erg aangenaam is om de parfum op je lippen te smeren. Mocht de pen aan de bovenkant opraken, dan kun je heel gemakkelijk door aan de onderkant te draaien de stick weer een stukje omhoog krijgen. De parfumpen is ontzettend klein en compact, dus ideaal om mee te nemen in je tas of zelfs jaszak.

IMG_2710-01

In de Perfume to Go collectie zitten de 3 bestverkochte geuren van Bruno Banani. 

Bruno Banani Woman is een lichtzoetem fruitige geur met geurnoten van perzik, patchoelie, witte muskus en vanille. De geur is heel vrouwelijk, klassiek en niet te overheersend. Persoonlijk één van mijn favorieten.

Bruno Banani Pure Woman is een exotische, fruitige geur met sprankelende geurnoten van mango, pioenroos, cassis en amber. Deze geur is iets aanweziger, maar desondanks nog steeds erg vrouwelijk.

Bruno Banani Dangerous Woman is een sensuele, rijke geur met geurnoten van zwarte bessen, exotische bloemen, kokosnootmelk en vanille. Deze geur doet mij gelijk denken aan een warme zomerdag. De vanille springt op de voorgrond.

IMG_2712-01

Ook zitten er in de Perfume to Go collectie de 3 bestverkochte geuren van Mexx

Mexx Woman is een frisse, bloemige geur met geurnoten van jasmijn, lelietje-van-dalen, en roos. Ook heeft de geur een houtachtige basis. Deze geur is wat mij betreft de definitie van de Mexx geuren. Heel lekker.

Mexx Ice Touch combineert kruidige, bloemige en fruitige geurnoten waaronder munt om het intense gevoel van ijs op de naakte huis na te boosten. De geur is heel fris en sportief.

Mexx Black is mijn favoriete geur van Mexx. Het is een oriëntaalse, bloemige geur met geurnoten van gemberbloesem, lotus en lychee.

IMG_2714-01

Ik heb de Perfume to Go pennen natuurlijk uitgebreid getest. Of ze handig zijn? Absoluut! Ze nemen geen ruimte in beslag en je kunt overal, wanneer je maar wilt jezelf weer even voorzien van een heerlijke geur. De houdbaarheid van een geur vind ik het allerbelangrijkste. Helaas zijn deze geuren niet de gehele dag aanwezig, wat ik overigens al wel verwachtte. Gedurende dag kun je de geur dus nog wat bijwerken. Doe je het op je polsen, achter je oren, op je borst en in je nek dan geeft de geur het beste resultaat.

De Perfume to Go pennen zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos en kosten €12,99 per stuk.

Lijkt jou dat wat een parfumpen?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *