Adidas Born Original Today Eau de Toilette for her

20170304_185427

Adidas kennen we allemaal wel, maar wist je dat het merk ook parfums uitbrengt? Zelf had ik er nog geen ervaring mee, maar toen ik een nieuwe geur ontving werd ik reuze nieuwsgierig. Born Original Today, 2 nieuwe geuren voor hem en voor haar. Benieuwd of de geur mijn hart heeft weten te veroveren? Lees dan snel verder!

20170304_185248

In 2015 bracht Adidas al een een geur voor hem en haar uit, Born Original. Nu introduceert Adidas een nieuwe energieke duogeur voor hem en haar, Born Original Today. Door de creatieve, levendige streetstyle cultuur van Adidas Original te omarmen, passen de geuren perfect bij het sportswear merk en inspireert deze nieuwkomer consumenten om hun eigen toekomst te creëren.

20170304_185312

Born Original Today heeft wat mij betreft een simpele verpakking. De flacon is geïnspireerd op het effect van bevroren glas, waardoor er een koele, ijzige uitstraling ontstaat. In contrast met de organische vorm van de flacon, heeft deze een hoekige schroefvormige metallic hals in lichtgoud voor haar en wit zilver voor hem. Niet per definitie lust voor het oog, ik heb mooier gezien. Maar de verpakking past wel geheel bij het concept en het merk. Wat ik wel mis is een dopje. Er zit een plastic opzetstukje bij met een metalen pinnetje waarmee je de flacon kunt afsluiten, maar niet erg handig om dit steeds erop en eraf te moeten halen. Om deze reden zou ik de geur dan ook niet snel meenemen in mijn tas. Jammer!

20170304_185339

Topnoten; Limoen, citroen, mandarijn
Hartnoten; 
Born Original appel, jasmijn, freesia
Basisnoten;
 Musk, sandelhout, cederhout

De geur is ontzettend fris, maar tegelijkertijd ook erg vrouwelijk. De citrus noten zijn duidelijk te ruiken, maar de geur wordt iets krachtiger en warmer door de musk en houtextracten. Erg aangenaam om te ruiken, sportief en levendig.

20170304_185405

Ik had het niet verwacht, maar ik ben aangenaam verrast door de lekkere geur. Zo in eerste instantie zal Adidas Born Original Today een geur zijn die ik voorbij zou lopen in de winkel, maar nu ik de geur heb geroken ben ik erg enthousiast. Ik raad je dan ook zeker aan om er even aan te snuffelen mocht je de geur tegenkomen. Ondanks dat het een Eau de Toilette is, is de geur zeker 4 tot 5 uur goed ruikbaar. Ik gebruik de geur zelf erg graag voor overdag, zeker als het zonnetje zich laat zien. Maar uiteraard is de geur ook perfect voor voor, tijdens en na het sporten.

Adviesverkoopprijzen;
Adidas Born Original Today 30 ml €24,44
Adidas Born Original Today 50 ml €36,67

De Adidas Born Original Today geuren zijn verkrijgbaar bij diverse geautoriseerde adidas Born Originals Fragrances verkooppunten.

Wat vind jij van de verpakking? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *