Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Parfum

20170111_130017

Een vervaagde lijn tussen fantasie en realititeit is wat ik las toen ik het persbericht opende. Calvin Klein bracht weer een nieuw parfum uit, Deep Euphoria. De eerste levendige, bloemige chypre in het portfolio van Calvin Klein..

20170111_130101

De flacon zit verpakt in een glanzend zwart kartonnen doosje met hierop een diagonale straal neonlicht, die de suggestie geeft van een deur op een kier die je uitnodigt naar binnen te kijken. Ja dit werkt, want ik kon niet wachten het doosje te openen en de flacon te bewonderen. Deep Euphoria heeft een aparte vorm -geen idee hoe ik het anders moet omschrijven- en is aubergine van kleur met diep zwarte accenten. Het is de bedoeling dat jeugdige, moderne vrouwen hiermee worden aangesproken. Ik vind de Deep-Euphoria flacon vrij simpel, maar wanneer ik het in het licht houd komen de speciale kleuren tevoorschijn. Zo lijkt de flacon het ene moment rood en het andere moment weer paars. Heel bijzonder!

20170111_130159

Topnoten: cascalone, witte peper, mandarijn blad
Hartnoten: zwarte magische roos, geranium, sambacjasmijn
Basisnoten: musk, patchoeli, mineraal hout

Deep Euphoria betreedt een olfactief gebied als de eerste levendige, bloemige chypre in het portfolio van Calvin Klein. De geur opent met noten van cascalone en zwarte magische roos die, vervlochten, in de hele geur een humide aura creëren; waarbij zwoele druppels de zo kenmerkende sensualiteit verhogen. De top- en hartnoten geven de geur een nieuwe vrouwelijkheid en een gevoel van pure weelde. De basis met de omhullende sensuele musk brengt een zachte zinnelijke textuur, rijk en onmiskenbaar zwoel, die je diep in de geur onderdompelt en warmte en genot oproept.

Ondanks dat ik dacht dat Deep Euphoria ontzettend bloemig zou zijn bij het lezen van de geurnoten, is dit absoluut niet het geval. De geur is krachtig, warm, sensueel, heel vrouwelijk en toch ook wel een tikkeltje zoet. Heel subtiel en ver weg ruik ik de zwarte magische roos terug. Vrij zwaar en wat mij betreft echt een avondgeur, maar wat ben ik verliefd geworden op Deep Euphoria. Zeker in de wintermaanden maak je mij gelukkig met krachtige geuren en daar doet deze geur mij een groot plezier mee. Deep Euphoria is verkrijgbaar in een Eau de Parfum en is de gehele dag goed ruikbaar. Let er wel op dat je niet te enthousiast sprayt, want dan wordt de geur te overheersend.

20170111_130134
*Adviesverkoopprijs
Eau de Parfum 30 ml €53,33
Eau de Parfum 50 ml €74,39
Eau de Parfum 100 ml €97,22
Body lotion 200 ml €36,00

Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Parfum is vanaf nu verkrijgbaar bij de parfumerie.

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *