DIOR Poison Girl eau de parfum

2016-04-04 10.42.17

Dior Poison is een hele bekende geur van Dior en is al jaren oud. De geur brengt mij terug naar vroeger, want mijn moeder droeg deze geur erg graag. Helaas is de geur te krachtig voor mij, maar hier is nu een oplossing voor. Dior bracht namelijk een nieuwe parfum uit, Dior Poison Girl. Kijk je mee?

2016-04-04 10.43.29

Dior brengt naar mijn mening altijd geweldige parfums uit. Miss Dior en J’adore zijn grote favorieten, maar helaas heb ik nooit kunnen genieten van de Poison collectie. De geuren zijn krachtig en heel erg aanwezig. Maar ik ben blij, want er is een nieuwe geur uitgebracht, Dior Poison Girl. Het parfum is nog steeds krachtig, maar een zit een wat een jongere, zoete geur doorheen. Dit maakt de geur voor mij een stuk draaglijker.

2016-04-04 10.45.31

De flacon heeft dezelfde verpakking als de ‘oudere’ Poisons. De flacon is net iets meisjesachtiger gemaakt door de roze kleur en de sierlijke letters op de voorkant. Het blijven pronkstukken deze flacons, ik zet ze daarom ook erg graag in het zicht.

2016-04-04 10.45.55

Basisnoten: tonkaboon, sandelhout, vanille, amandel en tolu balsem
Hartnoten: Damascus roos en meiroos
Topnoten: bittere sinaasappel

2016-04-04 10.45.09

De geur is nog steeds erg krachtig, maar tegelijkertijd ruikt het ook zoet, vrouwelijk en intens. Nadat de geur een aantal uren op de huid zit wordt het iets bloemiger, maar niet storend. Ik vind het heerlijk, juist omdat ik de andere Poison geuren er in terug herken maar deze voor mij een stuk draaglijker is. De geur blijft de gehele dag goed ruikbaar, maar wordt na loop van tijd wel iets minder intens. Overigens vind ik Dior Poison Girl voor zowel een warme zomeravond als voor een cosy winteravond erg lekker. Ik zal het hele jaar plezier hebben van deze geur.

Dior Poison Girl is te koop bij de parfumerie en een flacon van 30ML kost €63,50.

Heb jij al aan de nieuwe Dior Poison Girl gesnuffeld? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

 

Comments

  1. says

    Ik heb hem vorig weekend op Rotterdam CS bij de Ici geroken en ik meende iets van kokos te ruiken.
    Ik vond hem lekker, maar niet zo lekker als de originele Poison.

  2. says

    Ik ben dol op geuren met sandelhout en kan dan ook niet wachten om deze te testen! De andere geur ken ik inderdaad ook, en de flacon spreekt mij dan ook gelijk aan. Weer zo’n prachtige high-end geur <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *