Escada Fiesta Carioca Eau de Toilette

20170608_111042

Als ik aan Escada denk, dan denk ik aan vroeger. Ik was dol op de zoete zomerse geuren, maar de laatste jaren zijn ze allemaal aan mij voorbij gegaan. Totdat de nieuwste geur op de deurmat viel, Escada Fiesta Carioca. Een zomerse geur, die een weerspiegeling vormt van 25 jaar Escada zomer limited editons. Kijk je mee?

20170608_111107

De limited edition Escada Fiesta Carioca geur is geïnspireerd op de inwoners van Rio de Janeiro (de Carioca) en hun unieke levenslust en kleurrijke feesten. De geur zit barstensvol met bloemige en fruitige noten die doen denken aan dierbare vrienden met wie je geniet van eindeloze zomers.

20170608_111215

De Escada flacon heeft de bekende vorm en is rijk gedecoreerd met bloemen en tropisch groene en felroze tinten. Niet alleen de flacon is kleurrijk, maar ook het doosje. Hierop staat het Escada Fiesta Carioca meisje bedrukt met haar vriendinnen, die genieten van de zomer en elkaars gezelschap. Het verhaal komt over en de verpakking ziet er mooi en zomers uit!

20170608_111126

Topnoten: Braziliaanse passievrucht en Europese rode framboos
Hartnoten:
passiebloem en oranjebloesem
Basisnoten:
muskus en cederhout

Escada Fiesta Carioca is een betoverende, fruitig bloemenexplosie. Zodra je de dop van de flacon haalt word je vrijwel direct meegenomen naar een zonnige bestemming. Ondanks dat de geur veel bloemennoten heeft, vind ik de geur heel zoet en fruitig. De geur is sensueel, verleidelijk en zoet. Heel zoet.

20170608_111240

Ondanks dat ik zoete geuren vaak wel kan waarderen, vind ik Escada Fiesta Carioca net een tikkeltje te zoet. Ik vind het geen alledaagse geur omdat de geur vrij overheersend is. Tijdens een warme zomerdag of een tuinfeestje zal de geur goed in de smaak vallen! Mocht jij dol zijn op zoet, dan kan ik je deze geur zeker aanraden!

Adviesverkoopprijs:

Eau de Toilette 30 ml €40,-
Eau de Toilette 50 ml €57
Eau de Toilette 100 ml €73

Escada Fiesta Carioca is vanaf nu verkrijgbaar bij onder andere Douglas.

Ben jij dol op zoete geuren? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. Varenka W says

    Leuk idee elk jaar weer z’on heftig zoet geurtje op de markt te brengen in de zomer
    Ik heb ze jaren lang elke keer gekocht of gekregen, maar op een gegeven moment past z’on mierzoet girly luchtje niet meer bij je leeftijd haha…..maar blijf het stiekem wel heel leuk vinden

  2. says

    Zelf hou ik niet echt van zoet dus denk dat dit niet bij mij past. Escada doet me vooral denken aan vroeger, toen mijn toenmalige beste vriendin altijd zo’n luchtje ervan had 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *