Etos Sunny Breeze Eau de Toilette

20170615_185255

Begin deze maand bracht Etos een geheel nieuwe geur uit, Etos Sunny Breeze Eau de Toilette. Deze zomerse geur roept direct het verlangen op va een exotische strandvakantie. Kijk je mee?

20170615_185330

Al meerdere keren liet ik de geuren van Etos voorbij komen. Sinds de hele make-over van het Etos assortiment ben ik vrijwel over alle producten erg enthousiast. Ik werd daarom ook extra nieuwsgierig naar de nieuwe zomerse geur, Sunny Breeze. Ook deze flacon ziet er weer prima uit. Het flesje is vrij basisc, maar past precies bij de gehele stijl. Langwerpig, van glas en het logo staat er weer dik bedrukt op. Het bevat verder geen kleur, maar het bijbehorende doosje laat precies zien waar de geur voor staat. Zomer, frisheid en fruitig.

20170615_185421

Ingrediënten:
Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Isopropyl, Alcohol, Limonene, Benzyl Benzoate, Citral, Linalool.

De belangrijkste geurnoten zijn:
Citrus, cassis, abrikoos en amber.

20170615_185355

Etos Sunny Breeze is een enorm frisse, sprankelende geur. Het is een mix van sensueel amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis. Ik ruik vrijwel meteen de citrus en dat maakt de geur zo fris en zelfs een tikkeltje mannelijk. En laat de citrus het nou net de perfecte zomergeur maken.

Het bijzondere van deze geur is dat Sunny Breeze veilig gedragen mag worden in de zon, zonder ook maar enige schade te richten aan je huid. Daarnaast zijn vlekken in kleding en uitslag op de huid ook verleden tijd en dat maakt de geur ook enorm geschikt voor de gevoelige huid.

20170615_185459

Ondanks dat Sunny Breeze een Eau de Toilette is, blijft de geur vrij lang aanwezig. De geur is verkrijgbaar in een flacon van 50 ml waar je €9,99 voor betaald. Een flinke flacon voor relatief weinig geld. Ik vind het een prima budgetgeur voor de zomer! De perfecte ‘Sunny breeze’.

De Etos Sunny Breeze Eau de Toilette is verkrijgbaar bij Etos.

Wat is jouw favoriete zomergeur? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

RelatedPost

Comments

 1. says

  Dit parfum klinkt heerlijk! Ik ga er ook even aan snuffelen als ik weer bij Etos ben. Mijn favoriete geurtje voor de zomer is mijn kokosparfum van The Body Shop, die ik nu sinds kort heb.

 2. says

  Wat handig dat deze geur in de zon gedragen kan worden! De geurnoten klinken heerlijk, dus ik ga er zeker eens aan snuffelen als ik in de Etos ben!

 3. says

  Oe ik ben wel benieuwd! Dat hele frisse vind ik fijn in de zomer. Top dat hij in de zon gedragen mag worden. Ik moet bekennen dat ik daar nooit zo op let, maar ik zou dat wel moeten doen.

 4. Varenka W says

  Ik heb deze geprobeerd maar ik rook bijna niks, ik weet niet of dat aan mij ligt maar ook anderen aan wie ik het liet ruiken roken bijna niks.
  Misschien is het gewoon een zachte geur, wat ik ruik is ook wel heel lekker, het had alleen wel iets zwaarder gemogen van mij.
  Ik wist trouwens niet dat deze in de zon gedragen mag worden, staat dat ook op de verpakking dan?

 5. Marloes says

  Het flesje trekt mij niet zo. Inderdaad wel heel basic, daar hadden ze meer mee kunnen doen.
  Het lijkt mij wel een super lekkere geur, vooral de cassisnoot spreekt mij wel heel erg aan!
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *