Gucci Bamboo

2015-08-26 12.12.10

Het merk Gucci en het woord bamboo zijn nou niet meteen 2 woorden waar ik razend enthousiast van word. Maar toen ik mijn wekelijkse rondje deed in de stad kon ik het niet laten om toch even te snuffelen aan de nieuwe geur van Gucci. Je raad het al, ik werd verliefd op de geur. Naast dat de flacon al een pronk stuk is, komt de geur ook in de buurt van de zevende hemel. Kijk je mee?

2015-08-26 12.13.04

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik vrij weinig met het modemerk Gucci heb. Het is niet zo zeer dat het niet onder mijn smaak categorie valt, maar de prijzen liggen wel ver boven mijn budget. Ik heb jaren geleden Gucci Guilty gehad, maar de afgelopen jaren staat mijn beauty kastje vol met andere mooie merken. Gucci Bamboo is het aller nieuwste exemplaar van Gucci en bij vernieuwing ben ik altijd nieuwsgierig. Door mijn nieuwsgierigheid (die ik ook echt niet weg kan stoppen) komen er bezoekjes aan de winkel, door de bezoekjes aan de winkel wordt het liefde op het eerste gezicht en liefde op het eerste gezicht laat mij al snel een product kopen. Toch kon ik me inhouden, maar heb ik weken lang aan de parfum gedacht, totdat ik hem kado kreeg van Sicco.

2015-08-26 12.09.45

De flacon is een pronkstuk en oogt ontzettend luxe. De dop is geïnspireerd op (hoe kan het ook anders) bamboe. Leuk detail want zo komt er ook nog iets terug van de naam. Het parfum is geheel gehuld in glas en afgewerkt met zilveren accenten. Ja, dit laat mijn vrouwen hart wel sneller kloppen.

2015-08-26 12.13.53

Gucci Bamboo weerspiegelt de veelzijdigheid van de Gucci vrouw: haar vrouwelijkheid, zelfvertrouwen, gewiekstheid en kracht. De geur vertegenwoordigt haar essentie. Een geur die trouw is aan haar ziel.

 

Topnoten: Bergmot
Hartnoten: Casablanca-lelies, Oranjebloesem, Ylang Ylang
Basisnoten: Ambergris, Tahitiaanse vanille, Sandelhout

De geur heeft duidelijk iets zoets door de bloemextracten, maar in combinatie met het hout en de ruwe Tahitaanse vanille maakt het de geur een stuk krachtiger, fris, maar tegelijkertijd ook erg warm. De geur is niet specifiek voor de zomer of de winter, maar ruikt wel erg sensueel waardoor je het parfum helemaal kunt afstemmen aan de gelegenheid.

2015-08-26 12.08.36

Doordat Gucci Bamboo een Eau de Parfum is, blijft de geur de gehele dag heerlijk rondhangen. Wat mij betreft is de geur voor mij een stap richting de zevende hemel en past deze helemaal bij mij. Mocht je wat meer willen investeren in een parfum welke je het gehele jaar door kan dragen, dan kan ik Gucci Bamboo echt aanbevelen.

Gucci Bamboo is onder andere te koop bij Douglas en IciparisXl. Voor een flacon van 50ML betaal je €89,00.

Spreekt Gucci Bamboo jou aan? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Vergeet je geen stem achter te laten bij de poll?

RelatedPost

Comments

  1. says

    Ik vind deze geur zó ontzettend lekker! Toen ik het flesje zag dacht ik echter dat er een hele krachtige geur in zou zitten, maar niets is minder waar! Een fijne, zachte, zoete, ‘romantische’ geur..erg lekker!

  2. says

    Persoonlijk vind ik het heel moeilijk om geld uit te geven aan een parfum, maar ik vind het wel weer leuk om het te krijgen. Ik vind het flaconnetje van Gucci Bamboo wel echt geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *