Guess 1981 Eau de Toilette

img_2352

GUESS ken ik qua merk, maar verder heb ik er weinig ervaring mee. Begin deze maand bracht het merk een nieuw parfum uit, GUESS 1981. Ik kon mij geen voorstelling maken bij de geur, maar ik kan je verklappen dat ik verliefd ben geworden. Kijk je mee?

img_2355

De GUESS 1981 geur is een ode aan het erfgoed van het merk. GUESS is opgericht in 1981 in LA als een iconisch symbool van een jonge, sexy en avontuurlijke leefstijl. De nieuwe GUESS 1981 geur staat voor het leven in LA en is met haar zuivere, getextueerde houttonen en luchtige, sensuele musk een weerspiegeling van de Zuid-Californische cultuur.

img_2354

De verpakking is strak, vrouwelijk en helemaal af met de zilveren dop. Vrij simpel, maar het past perfect bij het algehele plaatje. Het labeltje van een linnen-textuur met het GUESS 1981 logo geeft nog net even de finishing touch en zorgt voor een luxe uitstraling.

img_2353

Topnoten: viooltjes, ambrette
Hartnoten: jasmijnblaadjes, peer en sandelhout
Basisnoten: cederhout, amber, huideigen-musk

De geur is heel vrouwelijk, licht bloemig en een tikkeltje poederig. Heel fijn en zacht. De bloemnoten zijn duidelijk te ruiken, maar de houtnoten zorgen ervoor dat de geur net iets krachtiger wordt. Wat mij betreft de perfecte geur die de zelfverzekerde vrouw weergeeft. Ondanks dat GUESS 1981 een Eau de Toilette is, blijft de geur heel lang aanwezig. Normaliter heb ik voor iedere gelegenheid en stemming een andere geur, maar GUESS 1981 vind ik geschikt voor dagelijks gebruik. Zowel in de ochtend, als overdag en in de avond. Of het een favoriet is geworden? Absoluut!

GUESS 1981 is vanaf nu te koop bij onder andere Douglas en Ici Paris XL en is verkrijgbaar in een flacon van 30 ml €33,00, 50 ml €43,00 en 100 ml €53,00.

Ben jij benieuwd geworden naar GUESS 1981? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

RelatedPost

Comments

  1. Marloes says

    Oeh de flacon is zo lekker retro! Ik hou er van 🙂
    Heel benieuwd naar de geur, zware basisnoten vind ik altijd wel lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *