BOSS The Scent For Her Parfum Edition

20180226_155431

Hugo Boss staat bekend om men’s- en women’s wear, maar ook om de heerlijke, veelzijdige geuren. Dit keer brengt het merk het beste van de mode en de geuren samen in een speciale limited edition collectie. Er komt een speciale BOSS Black Edition capsule collection, maar ook de bekende BOSS The Scent geur komt in een nieuwe, unieke uitgave, BOSS The Scent For Her Parfum Edition. Ik zal alles vertellen over deze geur. Kijk je mee?

20180226_155408

Ik denk dat The Scent de lekkerste geur is die het merk óóit heeft uitgebracht. Althans, dat vind ik! Daarom was ik ook extra benieuwd naar de nieuwe geur. Deze nieuwe, limited edition geur is een donkere, meer krachtige interpretatie van de klassieke BOSS The Scent. Deze exclusieve geur is nog intenser en luxer dan voorheen.

20180226_155451

De flacon is geheel zwart. Iet wat saai en duister zou je denken, maar ik vind het ontzettend stijlvol en luxe ogen. Zwart is namelijk de ultieme expressie van tijdloosheid en moderniteit. Zwart is de essentie van BOSS en daarom was het een makkelijke keuze om een geraffineerd palet van zwart als hét design element voor de limited editions te highlighten. Met het gouden spraytje oogt het flesje enorm luxe en vrouwelijk.

20180226_155532

Basisnoten: honingperzik
Hartnoten: osmathus
Topnoten: cacao, Cistus absolut

De geur wordt beschreven als Oriëntaals, maar zo wil ik het niet gelijk noemen. BOSS The Scent Parfum Edition is zwaar, warm, een tikkeltje zoet, maar enorm vrouwelijk en intens. Perfect voor de zelfverzekerde vrouw en zeker een geur die helemaal in mijn straatje past. Sterker nog, BOSS The Scent heeft een plekje in mijn top 3 geuren bemachtigt. De houdbaarheid is echt fantastisch, want wanneer ik de geur in de ochtend op spray ruik ik het aan het einde van de middag nog steeds!

20180226_155513

Ik was al dol op BOSS The Scent, maar deze exclusieve geur heeft mijn hart verovert. Door deze geur te dragen krijg ik een boost van zelfvertrouwen!

BOSS The Scent Parfum Edition is te koop bij onder andere Ici Paris XL en kost *€100,-.

Van welke geur krijg jij een boost van zelfvertrouwen?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

RelatedPost

Comments

 1. VWillemse says

  Oh jee ik vind de gewone al lekker maar deze klinkt eigenlijk nog beter!
  Als ik de geurnoten zo lees hmmmmm dit kan wel eens een nieuwe favoriet gaan worden.
  Ik vind de flacon ook mooi gedaan zo in het zwart.
  Fijn dat deze geur lang blijft hangen , ik vind het altijd z’on afknapper als je een behoorlijk bedrag neer telt en na een paar uur niks meer ruikt (en niet door gewenning, maar echt compleet vervlogen)

 2. says

  Geruen van Boss zijn vaak niet helemaal mijn ding, maar ik wil deze zeker proberen! Ik blijf er altijd voor open staan. Ik vind ze voor heren ook erg fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *