Lancaster Le Parfum Solaire Eau de Toilette

2016-05-12 13.51.50

Tanning producten, zon beschermers en aftersun, Lancaster staat bekend om deze producten. Dit wordt uitgebreid met een heerlijke zomerse geur, die ook nog eens veilig te dragen is in de zon. De geur is geïnspireerd op de bekende Lancaster zonproducten. Kijk je mee?

2016-05-12 13.49.37

Ik ben dol op de zonbeschermers van Lancaster. Deze doen goed hun werk, ruiken lekker en geven mij tegelijkertijd toch een luxe gevoel. Hoe ideaal is het om een parfum te hebben op een warme zomerdag, die veilig te gebruiken is in de zon? In de zomer vermijd ik liever een sterker parfum, maar de Lancaster Le parfum Solaire kan veilig gedragen worden.

2016-05-12 13.50.28

De flacon is lekker zomers en de kleuren van de Lancaster zonproducten komen in het flacon ook weer helemaal terug. Lancaster Le Parfum Solaire is enkel verkrijgbaar met een inhoud van 100ML en deze kost €45,-. Prima prijs dacht ik zo!

2016-05-12 13.50.57

Topnoten: Aldehyden, Citoenolie, Lelietjes-Van-Dalen en Ylang Ylang
Harnoten: Jasmijn, Waterhyacinth, Rozenblaadjes en Kaneel
Basisnoten: Witte Musk, Heliotroop, Viooltjes en Cabreuvahout.

Voor haar compositie, die Lancaster Parfum Solaire gedoopt is, heeft parfumeur Christiane Plos voor de topnoten een armvol ylang ylang en lelietjes-van-dalen met petitgrain essence gekozen. Als een ademhaling versterken aldehyden deze drie verfijnde ingrediënten. De formule overlaadt de huid direct met een energieke frisheid die door witte bloemen versterkt wordt. Door een boeket van kaneel, hyacint, jasmijn en rozenblaadjes ontwikkelt de compositie zich tot een supervrouwelijke geur. Tot slot komen zijdezachte noten van witte muskus en heliotroop in het spel. Dit tweede-huid-effect wordt versterkt door akkoorden van poederige viooltjes en cabreuvahout. Een herkenbare geur die je moeilijk kunt weerstaan!

 

2016-05-12 13.49.11

Zoals eerder vermeld is de Lancaster Le Parfum Solaire geïnspireerd op de geur van de bekende zonproducten van Lancaster. Niets is gelogen, want ik ruik duidelijk een vorm van zonnebrandcrème. Toch is deze geur een stuk krachtiger en warmer en zijn de frisse bloemen maar heel licht te herkennen. Als ik mijn ogen sluit waan in mij op het strand, waarbij ik net mijn lichaam heb voorzien van zonnebrandcrème en op de achtergrond geniet van een golvende zee. De geur is zomers, maar niet in de zin van zoet zomers. De geur is vrouwelijk, krachtig en zomers.

2016-05-12 13.51.23

Ondanks dat het een Eau de Toilette is, ben ik verrast hoe lang de geur nog te ruiken is. Lancaster Le parfum Solaire gaat makkelijk een dagje mee en is na een dag zon nog subtiel terug te ruiken. Ik vind het een lekkere geur, maar wel een geur die geschikt is voor de volwassenere vrouw. Mocht jij niet van mierzoete parfums houden, dan is deze geur wellicht iets voor jou.

Lancaster Le Parfum Solaire is onder andere te koop bij Douglas.

Lijkt jou dat wat, een parfum geïnspireerd op de geur zonnebrandcrème? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Fijn dat je deze parfum in de zon kunt dragen zonder problemen! De prijs valt heel erg mee voor een fles van 100ml. Het lijkt me een lekkere geur.

  2. Mieke | Mieksmind says

    Ik heb deze al voorbij zien komen en ik ben erg benieuwd! Ik houd wel van zoet maar niet mierzoet, eens in de winkel gaan snuffelen!

  3. Susanne says

    Ik ben al jaren gek van de geur van de zonnecreme van Lancaster. Nu hoorde ik bij de parfumerie dat er een geur van was, heerlijk! Ze hebben een proefje voor me gemaakt en ik ga hem gaan kopen. Het is wel een limited edition, dus niet te lng wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *