Lancôme La Vie Est Belle Intensément

IMG_1349-01

Onlangs kon je zien dat ik aanwezig was op het event van Lancôme, waarbij zij tijdens een geweldig feest een aantal nieuwe producten introduceerden. Één daarvan was de allernieuwste geur, Lancôme La Vie Est Belle Intesément. Vandaag zal ik alles vertellen over het nieuwste Lancôme aanwist. Kijk je mee?

IMG_1354-01

Vandaag, hier, nu, op elk moment van onze levens licht het geluk voor je klaar om opgeraapt te worden. Voor Lancôme, is ‘gelukkig zijn’ bovenal een gemoedstoestand. Een noodzakelijk gevoel. Een obsessie: gelukkig zijn, zou in elk geval nooit moeten wachten. Geïnspireerd door deze visie introduceert Maison Lancôme een nieuw hoofdstuk voor haar iconische parfum: La Vie est Belle Intensément.

De grote Lancôme La Vie est Belle geurenfamilie wordt uitgebreid met een heerlijk, nieuw exemplaar, La Vie est Belle Intensément. Nóg intenser, nog lekkerder, maar vooral de herkenning van La Vie est Belle.

IMG_1364-01

Voor het eerst laat de iconische Lancôme La Vie est Belle flacon de geur met een intense kleur zien. Lichtroze wat wij gewend zijn maakt plaats voor intens roze. Het maakt het flacon krachtig en ook het welbekende strikje maakt een kleurentransformatie. Het flacon laat gelijk zien hoe intens de geur is!

Topnoten: Bergamot, roze peper en framboos.
Hartnoten: Sambac, oranjebloesem en heliotroop.
Basisnoten:
Iris, patchouli, benzoine, vanille en sandelhout.

Lancôme La Vie est Belle Intensément kreeg niet voor niets deze naam, want de geur is zoals je wellicht al kunt raden ontzettend intens. De herkenning van de originele La Vie est Belle in de geur is er duidelijk, enkel is Intensemént nóg krachtiger, nóg vrouwelijker en nóg sensueler. De geur valt onder het rijtje oriëntaals bloemig, maar zelf vind ik de geur ook lekker zoet. Niet te overheersend, nét goed! Intensément is een eau de parfum en is vrijwel de hele dag aanwezig.

IMG_1350-01

Als ik heel eerlijk ben, vind ik Lancôme La Vie est Belle Intensément nog lekkerder dan de originele La Vie est Belle. Ik hou van krachtige geuren en dat is deze zeker!

Adviesverkoopprijs:
30 ml €80,14
50 ml €109,14

Lancôme La Vie est Belle Intensément is vanaf maart verkrijgbaar bij de parfumerie.

Wat is jouw eerste indruk van de nieuwe geur?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *