Lancôme La Vie Est Belle L’éclat L’eau de Toilette

20180319_124121

La Vie Est Belle van Lancôme is wat mij betreft één van de meest populaire geuren voor vrouwen. Naast het origineel bracht het merk een tijd geleden al Lancôme La Vie Est Belle L’éclat uit, maar deze geur wordt nu ook uitgebreid met een Eau de Toilette. Ik zal alles vertellen over deze nieuwe geur. Kijk je mee?

20180319_124205

Na L’Éclat L’Eau de Parfum schrijft Lancôme het tweede hoofdstuk van zijn zoektocht naar stralende levensvreugde met een nieuwe geurversie; L’Éclat L’Eau de Toilette. Volgens Lancôme heeft iedereen diep in zijn hart een onweerstaanbare bron van geluk die ernaar snakt bevrijd te worden. Lancôme voorzag de flacon van een prachtige sprankeling, waarmee elke vrouw er toegang toe heeft zodat ze kan stralen als nooit tevoren.

20180319_124227

Mijn aandacht viel gelijk op de prachtige, luxe flacon die is ontworpen door Catherine Krunas. De flacon is langer dan de voorgangers waardoor deze geurexpressie nog beter tot zijn recht komt. De ‘oranje vleugels’ onderaan de dop verwijzen naar de geur en vertalen zijn warme en zonnige aantrekkingskracht. Ik vind het reliëf op de flacon prachtig en het maakt het geheel een stuk luxer en vrouwelijker dan het origineel.

20180319_124249

Topnoten: bergamot, grapefruit, mandarijn
Hartnoten: jasmijn, neroli, oranje bloesem, roos
Basisnoten: ambroxan ,iris, patchouli

Lancôme La Vie Est Belle L’éclat L’eau de Toilette opent met een explosie van pittige mandarijn, pompelmoes en bergamot. De geur wordt al snel verhelderd door de tintelende toetsen van neroli-essence. De basis bestaat uit iris en patchoeli en wordt versterkt door een verslavende houtachtige ambertoets.

Lancôme La Vie Est Belle L’éclat L’eau de Toilette geeft een enorme geurexplosie en is heel sterk aanwezig. Er schieten enorm veel verschillende stemmingen door mijn hoofd bij het ruiken van deze geur, maar het allerbelangrijkste is blijheid en geluk. De geur is subtiel zoet en warm door de grapefruit en mandarijn, maar de bloemnoten maken het ook een tikkeltje bloemig. Ondanks dat het een Eau de Toilette is, blijft de geur de gehele dag aanwezig. Mocht je last hebben van een off day dan maakt deze geur je al snel een stuk levendiger en gelukkiger.

20180319_124142

Wat een fantastische geur en stiekem vind ik Lancôme La Vie Est Belle L’éclat L’eau de Toilette lekkerder dan de originele geur! De geur is perfect voor deze tijd van het jaar. Het eerste lente zonnetje, pasgeboren lammetjes en de eerste bloembollen die tot leven komen. Lancôme La Vie Est Belle L’éclat L’eau de Toilette past daar heel goed bij!

Lancôme La Vie Est Belle L’éclat L’eau de Toilette is onder andere te koop bij Douglas en Ici Paris Xl. 50 ml €83,64 & 100 ml €117,25.

Ben jij al bekend met La Vie Est Belle?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. VWillemse says

  Oh jaaaa deze is zo lekker he?!
  Normaal ben ik niet zo van de flankers, maar ik vind deze ook zeker lekkerder dan het orgineel.
  En de flacon is ook zo mooi gemaakt.

 2. says

  dat het een geur explosie geeft dat kan ik me wel voorstellen,w at een heerlijke producten gaan hier allemaal in zeg! En dan de verpakking, ik vind het flesje heel erg mooi, ik ga het toch eens ruiken want ben nu wel benieuwd geworden.

 3. says

  Oeeh ik kende alleen het origineel. Deze ga ik binnenkort zeker eens ruiken. La Vie Est Belle behoort samen met Tresor Midnight Rose zeker tot mijn favoriete parfums, dus deze vind ik vast ook heerlijk.

 4. Anja says

  Wat een prachtige fles. Helaas gebruik ik geen parfum en andere sterke middelen, aangezien mijn dochter en ik er migraine van krijgen.

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *