Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant Eau de Parfum

IMG_9957-01

Lancôme breidt haar parfumcollectie uit met de nieuwe Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant. Een nieuwe opvolger in de La Nuit Trésor familie. Vandaag vertel ik alles over deze nieuwe geur. Kijk je mee?

IMG_9974-01

La Nuit Trésor Musc Diamant van Lancôme weerspiegelt een vurige nacht waarin geliefden elkaar innig omhelzen in een absoluut gevoel van liefde. De familie La Nuit Trésor wordt uitgebreid met de witte diamant, een symbool van kracht, een nieuw kostbaar juweel dat het licht breekt. Glinsterend als nooit tevoren.

IMG_9971-01

De prachtige diamantvormige flacon is een en al lust voor het oog. Het oogt luxe en de bijzondere, paarse parelmoer glans maakt het flesje nog unieker. Het is nauwelijks vast te leggen op de foto, maar in bepaald licht is de glans goed te zien.

IMG_9966-01

Topnoten: framboos, viooltjesblad en witte muskus
Hartnoten: damask roos, fresia en witte muskus
Basisnoten: sandelhout, amandel, patchouli en vanille

Bij het zien van de geurnoten werd ik niet direct enthousiast. Roos en vanille hebben nou eenmaal niet mijn voorkeur wat betreft geuren. Maar bij het ruiken van de geur werd ik opslag verliefd, een match made in heaven. De geur is heel anders dan ik gewend ben van de La Nuit Trésor geurenreeks en is in tegenstelling tot de andere geuren heel vrouwelijk en minder zoet. Een tikkeltje bloemig, maar zeker niet te overheersend. Mocht je niet van overheersend zoet houden of overheersend bloemig, dan is deze geur precies goed. Het valt er namelijk allemaal net tussenin! La Nuit Trésor Musc Diamant is een Eau de Parfum en met een klein spraytje ben je al de hele dag voorzien van de heerlijke geur.

IMG_9969-01

Wat een fantastische geur! En ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik denk -of ik weet eigenlijk wel zeker- dat dit mijn favoriete geur is van Lancôme.

*Adviesverkoopprijs
30 ml €72,-
50 ml €101,50
100 ml €128,-

De nieuwe Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant is onder andere verkrijgbaar bij Douglas en Ici Paris XL.

Wat is jouw favoriete geur van Lancôme?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *