Limited Edition Spa Secrets Body Mists

img_8294-01

De welbekende Spa Secrets lijnen uit de luxe spa en wellness collectie van Kruidvat worden uitgebreid met 3 heerlijke body mists. Met de nieuwe limited edition Spa Secrets Body Mists waan jij je op Brazillie, Bali of India. Kijk je mee?

img_8300-01

img_8302-01

De luxe spa en wellness collectie van Kruidvat ligt al een tijdje in de winkels, maar zo nu en dan wordt deze collectie uitgebreid met een nieuwe geurlijn en/of een nieuw product. Nu is het de eer aan de 3 nieuwe body mists. De geurlijnen zijn geïnspireerd op de eeuwen oude rituelen uit de verschillende landen. De body mists zijn verkrijgbaar in de geuren; Wisdom of India, Magic of Brazil en Miracles of Bali.

Spa Secrets Miracles of Bali Body Mist 150 ml €3,99

img_8306-01

De Spa Secrets Miracles of Bali Body Mist is een typische, zomerse geur. Een combinatie van bloesem en kokosnoot. De geur is vrij aanwezig en een tikkeltje zoet, erg fijn!

Spa Secrets Wisdom of India Body Mist 150 ml €3,99

img_8307-01

Wisdom of India is een wat luxere geur als je het mij vraagt. Het bevat een combinatie van de witte lotus bloem en sesam olie. Deze geur is licht bloemig en enorm vrouwelijk.

Spa Secrets Magic of Brazil Body Mist 150 ml €3,99

img_8308-01

De Spa Secrets Magic of Brazil Body Mist is mijn favoriet van dit drietal. Deze geur bevat Maracuja en Acaïbes en dat samen maakt het een opwekkende, licht zoete geur. Een geur geschikt voor ieder moment.

img_8305-01

De verpakkingen vind ik een lust voor het oog. Ze zien er luxe uit, met opvallende kleuren. Als ik ze zou zien staan in de winkel zou ik niet verwachten dat de body mists maar €3,99 per stuk kosten. En daarmee scoort Kruidvat natuurlijk punten, want met deze Spa Secrets lijnen heb jij een luxe wellness momentje gewoon thuis en voor een fijne prijs. Verder hebben ze een fijne nevel en ben je zeker een halve dag voorzien van een fijne geur.

img_8299-01

Ik vind dit een prima uitbreiding van de bestaande Spa Secrets collectie, maar let er wel op dat deze nieuwe Body Mists tijdelijks verkrijgbaar zijn. Mijn persoonlijke favoriet? Dat is toch wel Magic of Brazil, al gebruik ik de andere 2 geuren ook erg graag.

De Spa Secrets Body Mists zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. 

Welke geur spreekt jou het meeste aan?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. says

  Ik heb ze gisteren geprobeerd bij de Kruidvat en vond het ook heerlijke geuren. De variant met kokos is mijn favoriet 🙂 Mooie flesjes zijn het ook!

 2. says

  Wat een mooie flesjes! Je zou ze zo voor de sier neerzetten 😉 Binnenkort maar eens ruiken als ik weer bij de Kruidvat ben, want voor die prijs…

 3. says

  Deze zou ik alleen voor de verpakking al wel kopen, leuk voor in de badkamer. Ben wel benieuwd naar de geuren dus ga zeker eens langs de kruidvat ervoor.

 4. says

  Ik heb ze ook alle drie en mijn persoonlijke favoriet is toch wel de Wisdom of India! Zo heerlijk zomers en fris, echt een geweldige geur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *