Marc Jacobs Daisy eau so fresh sorbet

IMG_20150327_113048

Guilty, ik ben parfum verslaafd. Stop een lekkere geur in een mooie flacon en ik ben om. Zoals de meeste wel weten komt Marc Jacobs ieder voorjaar met een verassende nieuwe geur. Niet alleen de geur is vernieuwd maar ook de flacon krijgt een geweldige make-over. Kijk je mee naar mijn nieuwste aanwinst?

IMG_20150327_113118

Toen er bekend gemaakt werd dat er weer een heerlijke nieuwe parfum zou komen moest en zou ik hem natuurlijk kopen. De parfum is verkrijgbaar in 2 verschillende varianten. Marc Jacobs Daisy Sorbet heeft een licht paarse vloeistof en Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sorbet heeft een licht roze vloeistof. Ik ging natuurlijk voor de roze variant.

IMG_20150327_112308

De parfum is uiteraard weer te herkennen aan haar uiterlijk. De madeliefjes kunnen ook dit keer niet ontbreken en de paarse, roze en rode girly kleurtjes maken het plaatje compleet. Is de parfum niet ontzettend snoezig? Ik hou er van!

IMG_20150327_112537

Topnoten mandarijn, appelbloesem, lotusbloem
Hartnoten viooltjes, jasmijn, mognolia
Basisnoten muskus, zachte houtnoten

De parfum ruikt heerlijk fris en wanneer ik het opspuit ruik ik heel lichtjes een heerlijke zoete mandarijn. De geur wordt al snel iets bloemiger, erg lekker! De zoete geur overheerst niet maar is juist heel subtiel aanwezig. Ik vind het de geschikte geur voor de lente/zomer. Nu nog een lekker zonnetje, slippertjes aan en een jurkje.

IMG_20150327_113317

Wat ik wel enorm jammer vind van de Marc Jacobs geuren, is dat het eau de toilettes zijn. De geur blijft om deze reden niet de hele dag aanwezig. Van mij had het een eau de parfum mogen zijn, zo weet ik zeker dat de geur de hele dag blijft hangen. Wat mij betreft is dit wel nu mijn favoriete Marc Jacobs geur, ik vind hem heerlijk!

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sorbet is te koop bij de parfumerie en voor een flacon van 75 ML betaal je €66,61.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

Comments

 1. says

  Alleen voor de vrolijke flesjes zou ik deze parfum al willen kopen, ha! Ik moet nog steeds een keertje naar de parfumerie om te ruiken. Ik hoor er zulke goede verhalen over! 🙂

 2. says

  Heb de geur laatst geroken in de Bijenkorf, en ben echt helemaal verliefd op de fris zoete lente geur <3 En dan heb ik het nog niet gehad over de te lieve en snoepige flacon! Deze geur staat absoluut op mijn wishlist!

 3. Yavanna says

  Ik heb de klassieke Marc Jacobs Daisy, maar het viel bij mij ook erg tegen dat je hem niet echt lang ruikt, ook niet erg sterk vond ik. Ondanks het super leuke flesje voor mij een reden om deze niet te kopen 🙁

 4. says

  Oh je hebt hem! Ik heb hem geroken bij de ijskar en hij is heer-lijk! <3 Ik snap het gelijk dat je hem mee hebt genomen. Ze flacon alleen al is zo onwijs mooi!

 5. says

  Weer een prachtige flacon, ik zou em al kopen voor de flacon haha. Maar inderdaad, jammer dat Marc Jacobs geuren geen hele dag aanwezig zijn, mag wel voor de prijzen.

 6. says

  Ik heb nog nooit een parfum van hun gehad, maar ze zien er wel altijd prachtig uit en ruiken heerlijk. Deze gaat op mijn wishlist! Bedankt voor de review:) xx Laura

 7. says

  Wat zijn ze toch ook prachtig!
  Ik heb nu een testertje van eu so fresh, ik moet er een beetje aan wennen, maar die rijkt toch wel erg lekker!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *