Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette

20180507_101935

De Marc Jacobs geurenfamilie is weer uitgebreid met een geheel nieuwe geur, Marc Jacobs Daisy Love. De perfecte geur voor deze zomer als je het aan mij vraagt. Kijk je mee?

20180507_101854

Elk jaar brengt Marc Jacobs weer een nieuwe Daisy geur uit. Als het aan mij ligt moet iedereen zo’n geur in haar stash hebben. Want naast de prachtige flacons, zijn de geuren ook heel draagbaar. Ook dit keer is de flacon weer voorzien van een daisy bloem. Dat vind ik altijd zo’n mooi en herkenbaar detail aan de parfumflesjes. Verder is de flacon afgewerkt met een gouden dop wat de uitstraling heel luxe maakt.

20180507_101808

Dit voorjaar verplaatst Daisy Love Marc Jacobs het geliefde Daisy universum van groene weiden naar een zonovergoten strand. Daar waar liefde en geluk schijnen.

Topnoten: gekristalliseerde, gele bosbraam
Hartnoten: daisy bloemblaadjes
Basisnoten: kasjmiermusk, drijfhout.

Deze geur is wat mij betreft de definitie voor een mooie lentedag of een stralende zomerdag. Ondanks de bloemige geurnoten, zit er ook een zoete twist aan Daisy Love. Dat maakt het geheel lekker fris en perfect voor de warmere dagen. Bij het ruiken van deze geur krijg ik echt vlinders in mijn buik! Daisy Love is een Eau de Toilette die ongeveer een halve dag sterk aanwezig is. Gedurende de dag spray ik een beetje bij, prima! In de zomer draag ik liever iets minder zware geuren en daar past Daisy Love goed bij.

20180507_102041

Ik heb al een hoop geuren gehad uit de Marc Jacobs Daisy geurenreeks, die overigens allemaal erg lekker waren. Maar Marcs Jacobs Daisy Love is echt een geur die ook daadwerkelijk bij mij past.

30 ml €56,65
50 ml €74,80
100 ml €104,04

Marc Jacobs Daisy Love is onder andere verkrijgbaar bij Douglas. 

Welke geur draag jij graag met het warme weer?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *