Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum

IMG_1994-01

‘I am perfect as I am’ zijn de woorden waar de nieuwe Marc Jacobs Perfect geur is geïnspireerd. Een herinnering aan dat iedereen gewoon nee kan zeggen als je vindt dat je beter moet zijn. Je bent namelijk perfect zoals je bent. Kijk je mee naar de nieuwe geur?

IMG_1991-01

De boodschap van Marc Jacobs komt natuurlijk wel weer binnen. Iedereen is namelijk perfect zoals die is. Perfect is een viering van optimisme, self-love en originaliteit. De geur is helemaal geïnspireerd op Marc Jacobs Mantra ‘I am perfect as I am’ welke zelfs getatoeëerd staat op zijn arm.

IMG_1990-01

De flacon is helemaal Marc Jacobs stijl, maar wel even iets anders als wat wij gewend zijn van bijvoorbeeld de Daisy Flacons. De funky flacon is echt een eye catcher en de dop is bekroond met kleurrijke bedeltjes. Maar niet alleen het design van de flacon valt op, ook het doosje zelf. De verpakking herinnert aan vintage parfumdoosjes en op het doosje staat een pastelkleurige illustratie van de Perfect flacon gemaakt door kunstenaar Jacky Blue. Heel mooi, als je het aan mij vraagt!

IMG_1989-01

Topnoten: Rabarber, gele narcis
Hartnoten:
Amandelmelk
Basisnoten: Cederhout, cashmeran

Modern, stralend en vrouwelijk; Perfect is een onconventionele maar harmonieuze clash van frisse, bloemige en zachte subtiele noten. De geur opent met fruitige noten van rabarber en heldere narcissen, die een warm hart van amandelmelk onthullen. De geur eindigt met een zachte ondertoon van cederhout en kasjmier.
Perfect is wat je niet zou verwachten en alles wat het moet zijn.

Ondanks dat Marc Jacobs de geur zelf beschrijft als bloemig, ervaar ik de geur zelf anders. Marc Jacobs is een vrouwelijke, frisse, maar ook zeker lichtzoete geur. Maar ook de cederhout ruik ik heel duidelijk wat het geheel een heel subtiel warm randje geeft. De geur is heel fijn en past precies in mijn straatje, maar passend bij een seizoen zou ik kiezen voor de lente. Puur omdat de geur heel zacht en fris is. Marc Jacobs Perfect is een Eau de Parfum en de hele dag goed aanwezig, maar wordt naarmate de dag vordert steeds iets subtieler.

IMG_1992-01

‘I am perfect as I am’ geldt wat mij betreft ook voor de geur. Zowel de geur als het flacon zijn perfect en vind ik echt weer een fijne toevoeging aan de Marc Jacobs geurencollectie.

Adiesverkoopprijs;
Marc Jacobs Perfect 50 ml €99,95
Marc Jacobs Perfect 100 ml €123,61

Marc Jacobs Perfect is onder andere verkrijgbaar bij Douglas.

Wat vind jij van de funky flacon?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *