Mexx Whenever Wherever Eau de Toilette For Him and Her

IMG_0234-01

MEXX introduceert een geheel nieuw geurduo Whenever Wherever. Een geur bedoeld voor de hele dag, elke dag en bij elke gelegenheid. Zowel de dames- als de herengeur past perfect bij dit seizoen. Kijk je mee?

IMG_0247-01

Het nieuwe MEXX Whenever Wherever geurduo is perfect voor tijdens het werk, na het werk en ‘vergeet het werk’ momenten. Een geur is namelijk niet alleen voor speciale momenten, maar deze geuren zijn juist gecreëerd voor het plezier van elke dag, waar en wanneer je het wilt, aldus MEXX. Bij een drukke werkdag wil je natuurlijk dat je geur lang houdt, en dat kan dankzij de Time Release Technolochie. De Time Release Technolochie biedt Whenever Wherever een frisse geurbeleving door de geurnoten te vangen en in de loop van de dag vrij te geven. Het resultaat is dat je de hele dag steeds weer opnieuw vleugjes geur zult ruiken.

IMG_0249-01

De flacons van de MEXX Whenever Wherever geuren vind ik vrij simpel, maar dat zijn ze eigenlijk altijd. De vierkante flacons hebben beiden een andere kleur, roze voor haar en blauw voor hem. Als je het flesje omdraait zie je de belangrijkste geurnoot terugkomen.

MEXX Whenever Wherever Eau de Toilette For Her 30 ml €25

IMG_0250-01

Topnoten: Mandarijn, groene blad noten, peer
Hartnoten:
mirabel, rabarber, jasmijn, viooltjes
Basisnoten: muskusnoten, cederhout, vanille

Bij het bekijken van de geurnoten verwacht je een frisse, fruitige en bloemige geur. Na het opsprayen van de geur ervaar ik het heel anders. Ik ruik een frisse en fruitige geur waarbij de mandarijn en peer op de voorgrond treed. Maar die ervaring is niet negatief, ik word juist heel vrolijk van deze geur. De geur is heel vrouwelijk, vrolijk, past perfect bij de lente en zomer en is geschikt voor jong en oud. En ondanks dat het een Eau de Toilette is, ruik je de geur de gehele dag.

MEXX Whenever Wherever Eau de Toilette For Him 30 ml €25

IMG_0253-01

Topnoten: grapefruit zeste, citroen, klimopblad, appel
Hartnoten: 
aquatisch akkoord, sparrenbalsem, zeewier
Basisnoten: eikenmos, cashmeran, patcoelie-extract

De MEXX Whenever Wherever For Him is een frisse, citrusgeur met scherpe noten van citroen en grapefruit. Een geur waaraan ik zelf heel erg moest wennen, omdat ik persoonlijk betreft mannelijke geuren van warme en zwaardere geuren hou. Bij manlief viel deze geur overigens wel al snel in de smaak. De geur is heel sportief, mannelijk en past perfect bij zowel de lente als de zomer. Ook deze geur is de gehele dag aanwezig.

IMG_0248-01

Mocht je nog opzoek zijn naar een betaalbare geur voor jezelf of voor iemand anders, dan zijn de nieuwe MEXX Whenever Wherever geuren perfect!

De nieuwe MEXX Whenever Wherever For him and Her zijn onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

Spreken de geurnoten jou aan?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *