Michael Kors Sexy Ruby Eau de Parfum

20171230_123530

Mijn eigen Kerstman wist mij dit jaar goed te verrassen met een kerstcadeau. Ik kreeg namelijk 1 van de items van mijn wishlist, Michael Kors Sexy Ruby. Michael Kors Sexy Ruby is het nieuwste exemplaar in de Michael Kors familie en vandaag zal ik alles vertellen over deze lekkere geur. Kijk je mee?

20171230_123551

Wanneer ik weer eens een rondje loop door de Douglas, snuffel ik vrijwel altijd aan de geuren van Michael Kors. Toch wist ik mij altijd in te houden. Want zeg nou eerlijk, op een gegeven moment heb je parfum genoeg, toch? Totdat ik de nieuwste geur Sexy Ruby rook. Ik werd opslag verliefd en deze geur belandde dan ook meteen op mijn wishlist voor 2018. Gelukkig had ik een Kerstman met een goed geheugen, want ik kreeg deze prachtige geur cadeau met de kerst.

20171230_123430

Michael Kors Sexy Ruby is geïnspireerd door de unieke krachten van verleiding, kracht en glamour. Het precieze punt waar vrouwelijkheid en fantasie elkaar kruisen, wanneer een vrouw op haar sexyst is. Gedurfd luxueus, briljant geslepen en betoverend.

Sexy Ruby heeft een juweel-vormige flacon, is vuurrood en wordt nog een stuk luxer met de gouden dop. Een prachtige, luxe flacon als je het aan mij vraagt.

20171230_123503

Topnoten: framboos, abrikoos, davana en peper
Hartnoten:
oranjebloesem, Indische jasmijn en rozenblaadjes
Basisnoten:
mos kristal, kasjmierhout en vanille

Michael Kors Sexy Ruby opent een tikkeltje zoet door de framboos. Na een tijdje wordt de geur één met mijn huid, wordt het zoete iets zachter en blijft er een zware, vurige, vrouwelijke geur achter. Een hele aangename, volwassen geur als je het aan mij vraagt.

20171230_123530

Oh wat ben ik blij met mijn Sexy Ruby, maar wat betreft de houdbaarheid had ik wel iets meer verwacht. Ondanks dat het een Eau de Parfum is, blijft de geur niet de gehele dag aanwezig. Sterker nog, halverwege de dag mag ik wel een beetje bij sprayen. Voor een Eau de Parfum -en de prijs- had ik hier wel iets meer van verwacht. Maar ondanks dat, blijft het een fantastische geur! Michael Kors Sexy Ruby staat nu absoluut in mijn parfum top 3.

Adviesverkoopprijs:
Michael Kors Sexy Ruby Eau de Parfum 30 ml €56,10
Michael Kors Sexy Ruby Eau de Parfum 50 ml €81,60
Michael Kors Sexy Ruby Eau de Parfum 100 ml €107,10

Michael Kors Sexy Ruby is verkrijgbaar bij Douglas, zowel online als in de winkel.

Heb jij al gesnuffeld aan de geur?

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Comments

 1. VWillemse says

  Wat een duidelijke beschrijving van deze geur, dat is altijd zoiets moeilijks vind ik.
  De foto’s zijn super mooi , de kleur compositie en sfeer zijn echt prachtig gefotografeerd.
  Ben nu wel nieuwsgierig naar de geur geworden.
  Helaas zegt eau de parfum of eau de toilette niet altijd iets over de houdbaarheid van een parfum, maar meer over de sterkte of kracht van een geur.
  Ik heb eua de toilette’s die met gemak de hele dag waarneembaar zijn terwijl ik ook eau de parfum’s heb die weleenswaar heel sterk aanwezig zijn, maar ook snel vervliegen.
  Het kan ook komen omdat je huid droger is in de winter.
  Een dun laagje vaseline onder je parfum doet dan echt wonderen.

 2. says

  Heb eerlijk gezegd nog nooit aan de geurtjes van Michael Kors geroken. Moet ik maar eens gaan doen als ik nog eens naar de parfumerie ga. Ben wel benieuwd

Trackbacks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *