Michael Kors Twilight Shimmer Eau de Parfum

IMG_9679-01

Wie mij al wat langer kent, weet dat ik gek ben op de geuren van Michael Kors. Ik heb al een mooie stash opgebouwd met geuren die ik dagelijks draag. Onlangs ontving ik Michael Kors Twilight Shimmer. Deze geur is niet helemaal nieuw, maar wel opnieuw uitgebracht tijdens de feestdagen. Kijk je mee?

IMG_9674-01

Dat deze geur speciaal tijdens de feestdagen weer is uitgebracht vind ik geen verrassing. Door de kleur en de gouden glitters past Twlight Shimmer perfect bij deze feestelijke periode. Gelukkig is het een geur die je nu ook heel goed kunt dragen, want deze is namelijk heerlijk wanneer het buiten koud is. Twilight Shimmer werd niet alleen uitgebracht, ook Midnight Shimmer is tijdelijk verkrijgbaar.

IMG_9681-01

IMG_9684-01

De verpakking is prachtig. De donkerpaarse kleur, met glitters en de gouden details maakt het geheel enorm luxe. Nu is Michael Kors al een luxe merk op zich, maar het flacon past er helemaal bij. Het enige nadeel is dat de gouden dop zorgt voor heftige vingerafdrukken, wat je op onderstaande foto duidelijk kunt zien.

IMG_9687-01

Topnoten: Pruim en rood fruit
Hartnoten: Oudh van Laos
Basisnoten: Praliné vulling en houtachtige noten

Michael Kors Twilight Shimmer is een krachtige, warme, lichtzoete geur. Het is een sensuele en verleidelijke geur, die je een warm gevoel geeft. Heel vrouwelijk en uitdagend. Wat mij betreft echt een geur voor deze tijd van het jaar. De Eau de Parfum blijft heel lang aanwezig. Ik ben er dol op!

Michael Kors Twilight Shimmer is exclusief verkrijgbaar bij Douglas voor 30 ml €56 en 50 ml €82.

Heb jij al een geur van Michael Kors in jouw bezit?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *