Michael Kors Wonderlust Eau Fresh

img_8894-01

Michael Kors introduceert een geheel nieuwe geur, Michael Kors Wonderlust Eau Fresh. Deze Eau de Toilette is een nieuwe versie van de originele Michael Kors Wonderlust Eau de Toilette. Vandaag zal ik alles vertellen over deze nieuwe geur. Kijk je mee?

img_8897-01

Wie mij inmiddels een beetje kent, weet dat ik dol ben op het merk Michael Kors. Niet alleen de tassen, portemonnees en sieraden weten mijn hart altijd te veroveren, ook de geuren spreken mij áltijd aan. Zo ook de allernieuwste geur, Wonderlust Eau Fresh.

img_8902-01

De flacon vind ik werkelijk waar prachtig. De grote flacon is afgewerkt met gouden details en de onderkant van het flesje is matte. Dit geeft een bijzonder effect aan het geheel en zo komt de perziktint nog meer tot z’n recht. Heel luxe als je het aan mij vraagt.

img_8900-01

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh wordt beschreven als ‘levendig, sprankelend en zorgeloos’.

Topnoot: Italiaanse bergamot, Grapefruit, Granny Smith Appels
Hartnoot: Jasmine Sambac, Witte Pioenroos, Lelietje van Dalen
Basisnoot: Pamplewood, Sheer Musk, Sandelhout Sri Lanka

Levendig en sprankelend klopt zeker. De geur is fris en lichtzoet en eigenlijk een typische geur voor het voorjaar. De bloemige en fruitige noten zorgen voor een sprankelende combinatie. Heerlijk, precies wat ik gewend ben van Michael Kors. En ondanks dat het een Eau de Toilette is, kun je de geur aan het einde van de dag nog subtiel terug ruiken.

img_8907-01

Verliefd op de geur? Ja, dat ben ik zeker! Ook deze geur van Michael Kors wist mijn hart weer te veroveren, maar het is wel een geur die ik graag draag als de lentebloemen buiten weer langzaamaan tevoorschijn komen.

Adviesverkoopprijs:
Michael Kors Wonderlust Eau Fresh 30 ml €49
Michael Kors Wonderlust Eau Fresh 50 ml €72,-
Michael Kors Wonderlust Eau Fresh 100 ml €95,-

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh is verkrijgbaar bij Douglas.

Heb jij al een favoriete geur van Michael Kors?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Ik ben ook dol op MK, heb er een handtas en horloge van, ben er na jaren nog steeds blij mee! De parfums ken ik niet ,maar zo te lezen is het een echte geur die ik lekker zou vinden. En inderdaad prachtige flacon!😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *