NIEUW | Bruno Banani Daring Woman

img_8768-01

Bruno Banani daagt je uit om de vrouw te zijn die je wilt zijn, met de nieuwe geur Daring Woman! Zelfverzekerd, sexy en een tikkeltje uitdagend. Alles kan met de nieuwste aanwinst. Kijk je mee? 

img_8764-01

Een fijne geur die bij jou past zorgt voor een boost van zelfvertrouwen, maar niets is zo vervelend als de geur dan weer snel vervliegt. Bruno Banani Daring Woman voorziet jou de gehele dag van de geur dankzij haar time-release technology. Daring Woman maakt gebruik van een inkapselingstechnologie dat bestaat uit een suikermolecuul met een olie-aantrekkende kern en een wateraantrekkend omhulsel. Wanneer dit wordt toegevoegd aan een geur, absorbeert het parfumolie in zijn kern en houdt het de geur vast tot de huid de buitenste molecuulschelp oplost en het parfum vrijgeeft. Het resultaat? Wanneer je temperatuur stijgt -bijvoorbeeld bij het ontmoeten van een knappe vent-, kun je hierdoor profiteren van een golf van het heerlijke en onweerstaanbare parfum.

img_8775-01

Het flacon past wat mij betreft geheel bij het verhaal en de naam. Daring Woman heeft een schuin ontwerpt en is voorzien van een ribbeltjespatroon. De glanzende, goudkleurige dop in de vorm van duivelshorentjes geeft het flesje een speelse uitstraling en de perzikkleurige parfum maakt het geheel vrouwelijk.

img_8771-01

Basisnoten: bergamot, romige perzik- noten en groene appel
Hartnoten: oranjebloesem, roosnoten en een kruidig-harsige hint van cederhout
Topnoten: sandelhout, benzoë- en muskusnoten

Daring Woman is een warme, lichtzoete, elegante geur en kan bij iedere gelegenheid gedragen worden. De combinatie van de houtnoten en het fruit maakt de geur een krachtig geheel. De oranjebloesem en de roosnoten geven het een vrouwelijke twist en zorgen voor het elegante randje. Ondanks dat de geur een Eau de Toilette is, ben je bijna de gehele dag voorzien van een fijne geur.

img_8774-01

Ondanks de leuke flacon en de fijne geur, mis ik toch het gevoel van luxe. Dat maakt het ook dat ik er sneller een andere geur bij pak, maar voor de prijs hoef je Daring Woman zeker niet te laten!

Adviesverkoopprijs:

Daring Woman Eau de Toilette 20 ml €20,-
Daring Woman Eau de Toilette 30 ml €25
Daring Woman Body Lotion 150 ml €10

Bruno Banani Daring Woman is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

Lijkt het jou wat, de nieuwe geur van Bruno Banani?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. says

  Wat een leuke fles, doet mij een beetje denken aan de Efteling.. Daar is Bruna vast niet blij mee, maar ik vind hem leuk. 😉
  Ik denk dat ik snap wat je bedoeld met het luxe gevoel, maakt mij toch nog best nieuwsgierig naar de geur!

 2. says

  Ik ken de geur niet, maar weet niet zo goed of ik de flacon heel leuk vind. Vind het eigenlijk vervelend dat hij scheef staat. Nu heb ik de neiging om hem recht te zetten. Wel fijn dat hij de hele dag blijft hangen, als hij vervliegt vind ik het echt zonde van mijn geld.

 3. says

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt!

  Ik ken zelf de geuren niet, het merk uiteraard wel. Qua prijs vallen de geuren wel mee vind ik.
  Ik heb altijd het idee bij Bruno Banani dat het echt een merk is voor jongeren?

  Ik denk dat ik toch even de geur ga ruiken bij een winkel die deze verkoopt, want ik hou van lichtzoete parfum geuren 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *