NIEUW | Lancôme Idôle Eau de Parfum

IMG_0723-01

Zoals je wellicht al hebt gezien in mijn laatste About last week, was ik vorige week bij een lancering van onder andere de allernieuwste geur van Lancôme, Idôle Eau de Parfum. Vandaag zal ik alles vertellen over Lancôme haar nieuwste aanwinst. Kijk je mee?

IMG_0733-01

Lancôme staat niet alleen bekend om haar prachtige huidverzorgingsproducten en make-up, maar ook om de geuren. Zo zijn er al meerdere La Vie Est Belle varianten uitgebracht en ook de Trésor familie breidt zich steeds meer uit. Met Idôle slaat Lancôme zich een compleet nieuwe weg in. Lancôme Idôle is een geur die ergens voor staat, een geur voor een vrouw met ambitie en die haar eigen regels bepaalt. En een geur voor een vrouw die trouw is aan zichzelf.

IMG_0731-01

Het meest opvallende en bijzondere aan de nieuwe geur is de flacon. Wist je dat de Lancôme Idôle flacon de dunste flacon ooit is? Het is slechts 15 millimeter dik (of dun), net hoe jij het wilt noemen. De luxe, poederroze flacon ziet er prachtig en vrouwelijk uit en ligt heel fijn in de hand. Net alsof je jouw telefoon vasthoudt. En wees maar niet bang, zelfs nu de flacon zo dun is kun je het nog mooi neerzetten op jouw make-uptafel.

IMG_0726-01

Belangrijkste noten: Roos & jasmijn
Topnoten: Bergamot & peren
Hartnoten: Roos & jasmijn
Basisnoten: Patchoeli & muskus

Bij het zien van de noten verwachtte ik een overheersende, bloemige geur. Net iets waar ik juist niet van houd, maar Lancôme Idôle is alles behalve dat. De geur is heel fris, lichtbloemig, iet wat fruitig, maar bovenal vrouwelijk. In tegenstelling tot de andere geuren van Lancôme is Idôle een stuk lichter, maar alsnog heel aanwezig. De perfecte geur voor mij op dit moment, omdat ik zwaardere geuren even niet kan hebben door de hormonen. De geur is heel chique, stralend en vrouwelijk. Echt een aanwinst voor de Lancôme geurenfamilie wat mij betreft.

IMG_0734-01

Ondanks dat Lancôme Idôle een stuk lichter is, is de geur wel heel aanwezig. Als je in de ochtend de geur op sprayt, dan ben je de gehele dag voorzien van de lekkere geur. Ik ben dol op de geur en ik denk (of weet bijna zeker), dat heel veel vrouwen het met mij eens zijn!

*Adviesverkoopprijs
25 ml €60,65
50 ml €97,27
75 ml €111,00

Lancôme Idôle is vanaf heden verkrijgbaar bij de parfumerie. 

Wat vind jij van de flacon?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

 1. chucky1012 says

  Wat een prachtige flacon en die zal op mijn beautykast zo leuk staan…
  Deze gaat zeker op mijn wishlist.
  Wat een prachtige foto’s

  Xoxo

 2. says

  Ik vind de flacon fantastisch, stijlvol en erg mooi. Ik gebruikte vroeger altijd Lancome, nu al langere tijd een andere parfum, maar ik ga deze in gedachte houden om eens te ruiken als ik in een parfumerie ben.Ik benbenieuwd.

 3. says

  Het flesje is inderdaad prachtig. Qua geur lijkt het mij niet in mijn straatje te passen, ik hou over het algemeen van de iets zwaardere geuren. Maar ik ga hem wel even besnuffelen als ik weer eens bij ici paris ben…

 4. says

  Lijkt me heerlijk om een parfum te hebben die lichtbloemig is en fruitig. Toch wel een beetje de bekende combinatie van een vrouwengeurtje. Subtiel. Ik heb zelf een houtgeur, wat ik wel bij mij vind passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *