NIEUW | Michael Kors Gorgeous! Eau de Parfum

IMG_2466-01

Één van mijn favoriete parfummerken Michael Kors heeft weer een compleet nieuwe geur aan haar collectie toegevoegd, Gorgeous! Na het zien van enkel de geurnoten wist ik het zeker, deze geur is écht iets voor mij. Benieuwd of jij net zo enthousiast wordt? Lees dan snel verder!

IMG_2463-01

Michael Kors Gorgeous! brengt een eerbetoon aan de zelfzekerheid en de schoonheid van vrouwen. Deze nieuwe parfum is een gedurfde bloemige, houtachtige geur die weet hoe u indruk moet maken. Michael Kors Gorgeous! is de moderne versie van een klassiek, weelderig wit bloemenboeket dat wordt versterkt door een rokerig tabaksakkoord en eindigend op een krachtige houtnoot. Het parfum staat voor een combinatie van optimisme en comfort, twee aanvullende kwaliteiten van de Michael Kors vrouw.

IMG_2462-02

Het flacon ziet er anders uit dan wij gewend zijn van Michael Kors. Normaliter zijn de parfums kleurrijk en voorzien van goud, maar Michael Kors Gorgeous! is alles behalve dat. Het flesje is heel stijlvol, vrouwelijk en afgewerkt met een strakke, zwarte dop. Wat mij betreft passend bij de naam, want het flacon vind ik Gorgeous!

IMG_2460-01

Topnoten: Jasmijn sambac, tuberoos, ylang en oranjebloesem
Middennoten:
Tabaksakkoord
Basisnoten:
Cederhout en guaiac houtolie

Michael Kors Gorgeous! bevat in haar topnoten bloemige noten, in haar middennoten tabak en in haar basisnoten hout noten. Bloemige noten sta ik vrijwel nooit meteen om te juichen, maar in combinatie met hout noten ben ik er gek op. Dat maakte mij er ook zeker van dat deze geur iets voor mij zou zijn.

Gorgeous! is een hele vrouwelijke geur. De bloemen zijn heel subtiel terug te ruiken wat de geur een fris effect geeft, maar wat ik vooral ruik zijn de houtnoten. Dat geeft het geheel een warm en subtiel kruidig randje. Ondanks dat de geur is uitgebracht in de lente, vind ik de geur beter passen bij een kouder seizoen.

IMG_2457-01

Wat een heerlijk, maar vooral ook vernieuwend parfum. Het enige nadeel vind ik dat de geur snel vervaagd, ondanks dat het een Eau de Parfum is. Dit had ik heel graag anders gezien, want gezien de flinke prijs verwacht ik wel meer dan 3 uur van een parfum te kunnen genieten. Jammer!

Adviesverkoopprijs;

30 ml €60,74
50 ml €87,98
100 ml €113,12

Michael Kors Gorgeous! is vanaf heden onder andere verkrijgbaar bij Douglas.

Spreken de geurnoten jou aan?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *