Olcay Gulsen Femme Power Eau de Parfum

IMG_9581-01

Het is je vast niet ontgaan dat Olcay Gulsen onlangs haar eerste geur uitbracht, Femme Power. Zij heeft besloten haar allereerste geur op te dragen aan sterke vrouwen en lanceerde niet alleen een geur, maar ook nog een aantal producten voor het lichaam en in huis. Vandaag zal ik alles vertellen over de geur en de lijn. Kijk je mee?

IMG_9587-01

De Femme Power geurlijn is ontwikkelt met de favoriete ingrediënten van Olcay Gulsen. Zij draagt deze geur speciaal op aan de sterke vrouw, want zoals zij zelf zegt inspireren zij haar al haar hele leven en carrière om daadkrachtig te zijn. Ze vindt het belangrijk elkaar aan te moedigen en te inspireren en zo draag je met Femme Power niet alleen een parfum, maar word je tegelijkertijd onderdeel van een beweging.

IMG_9593-01

De verpakking vind ik prachtig. Het oogt heel luxe, vrouwelijk en stijlvol. De flacon is afgewerkt met een stenen dop, wat het geheel heel luxe maakt.

IMG_9595-01

Topnoten: Sage, Cardamom, Violet, Lemongrass
Hartnoten: Indonesian Patchouli, Virginian Cedarwood
Basisnoten: Alias Cedarwood, Dry Amber, Musk

Met de combinatie van kruiden en specerijen wist ik niet zo goed wat ik van de geur kon verwachten, maar wat betreft ‘power’ is er niks van gelogen. De geur is enorm krachtig, zwaar en aanwezig en ik vind het zelfs een tikkeltje mannelijk. Wat mij betreft is dit echt een geur die in je straatje moet passen, You love it or You hate it. Smaken verschillen en helaas past deze geur niet bij mij terwijl mijn moeder verliefd is op Femme Power. Overigens is de geur echt enorm lang aanwezig. Dagen na het op sprayen ruik ik het nog terug in mijn sjaal en jas.

IMG_9582-01

De complete Olcay Gulsen Femme Power lijn bestaat uit de volgende producten;

Eau de Parfum 50 ml €39,95
Eau de Parfum 15 ml €19,95
Shower Cream 200 ml €14,95
Body Cream 200 ml €14,95
Geurkaars 200 g €25,00
Home Perfume 100 ml €35,00

De Olcay Gulsen Femme Power lijn is exclusief verkrijgbaar bij Etos.

Ben jij van de krachtige geuren?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

RelatedPost

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *