Oriflame My Destiny Eau de Parfum & Giordani Gold Notte Eau de Toilette

20161124_132752

Oriflame introduceert nieuwe geuren voor hem en voor haar. Voor de nieuwe damesgeur Oriflame My Destiny is de edelsteen toermalijn het stralende middelpunt en voor de nieuwe herengeur Giordani Gold Notte zijn het de zwarte ingrediënten die de kleur van de nacht en deze geur symboliseren. Dat klinkt verleidelijk en kon daarom ook niet wachten om de parfums snel uit te proberen. Kijk je mee?

Oriflame My Destiny Eau de Parfum 50 ml €50

20161124_133000

20161124_132901

Een flacon met een betekenis, dat vind ik altijd zo bijzonder. De Oriflame My Destiny Eau de Parfums zijn namelijk uniek en geen twee flacons wereldwijd zullen hetzelfde zijn. De flacons hebben ieder afzonderlijk met een speciale inktinjectietechniek een volledig individueel patroon in de vorm van een groene streep toermalijn. Kijk, dat vind ik nou een geweldig detail, maar wat mij betreft is de dop voor mij de eyecatcher. Een gouden dop, geïnspireerd op een edelsteen de toermalijn, die er niet alleen prachtig uit ziet maar ook krachtige reinigende en beschermende eigenschappen heeft. De groene toermalijn geeft kracht, doorzettingsvermogen en moed. Daarnaast is het een gelukstrekker en brengt het lichaam en geest in balans. Wel, ik ben niet zo goed gelovig wat betreft edelstenen -ieder zijn ding-, maar ik hoop dat de geur wel mijn zelfvertrouwen kan versterken.

20161124_132932

Oriflame My Destiny behoort tot de chypre-fruitige geurenfamilie. De geur opent met een aquatische vorm van lotusbloem, met in het hart vrouwelijke pioenrozen en wordt verfijnt met een basis van patchoeli en het extract van toermalijn. De geur is bloemig en fris en wat mij betreft een geur voor de lente, waarbij de bloementjes beginnen uit te komen en de eerste lammetjes worden geboren. Het is een vrouwelijke, verleidelijke geur en ik begrijp heel goed dat er een boost van zelfvertrouwen om je heen schijnt bij het dragen van dit parfum. De houdbaarheid van de geur is verrassend goed, ik ben zeker de gehele dag voorzien van een fijne, aangename geur.

Giordani Gold Notte Eau de Toilette 75 ml €50

20161124_133049

De nieuwe mannengeur Giordani Gold Notte staat voor kwaliteit, luxe en het goede leven. De Eau de Toilette behoort tot de houtige geurenfamilie en heeft een kenmerkende Italiaanse stijl. Giordani Gold Notte heeft sprankelende, vitaliserende geurnoten van citrusvruchten, een mysterieus randje van zwarte vetiver en het aroma van zwarte koffie. Bij het zien van het flacon komen de geurnoten goed overeen met de uitstraling. Een mannelijke, elegante verpakking en het straalt zelfs wat luxe uit.

20161124_133026

Ja en dan natuurlijk de taak aan mij om deze geur te beschrijven. Ik heb dit uiteraard gedaan met behulp van manlief. Het eerste wat in mij opkwam was heftig, de geur is namelijk vrij zwaar. Je ruikt duidelijk de citrusvruchten, die zorgen voor een frisser effect, maar ik herken ook iets van tabak. Het is een duistere geur en persoonlijk vind ik het een geur voor de wat volwassenere man. Gelukkig wordt deze mening met mij gedeeld, want Giordani Gold Notte is geen parfum die mijn man snel zou uitzoeken. De geur is niet verkeerd, maar ook geen favoriet! Ondanks dat het een Eau de Toilette is blijft de geur behoorlijk lang aanwezig, zeker 7 uur.

Oriflame My Destiny Eau de Parfum en Giordani Gold Notte worden online verkocht bij Oriflame en via de Oriflame adviseuses.

Heb jij al ervaring met de geuren van Oriflame? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *