Parfum top 5!

Zoals ieder meisje ben ook ik gek op parfum! Ik kan wel zeggen dat ik er stiekem een beetje verslaafd aan ben. Ik koop iedere maand wel een nieuw luchtje maar ik heb natuurlijk wel mijn lievelingetjes die ik dagelijks gebruik. Ben je benieuwd welke op nummer 1 staat ? Lees dan verder..

 
 

Nummer 5


Victor&Rolf- flowerbomb
Een erg krachtig en zoet luchtje, dit luchtje heb ik zelden op omdat ik vaak de opmerking krijg ‘wat ruik je zoet’. Dit luchtje doe ik op als ik een feestje heb, hij blijft erg lang hangen.
Informatie:
Als basis een alliantie van amber, cashmeran en patchouli hout. Het hart bestaat uit een mix van  mandarijn, pompelmoes en roze peper. Alle vergezeld van een boeket bloemen van roos, sambac jasmijn en orchidee.
Voor 50ML betaal je 68,99

 
 
Nummer 4
Miss Dior
Dit luchtje is heel erg lang mijn favoriet geweest. Je hoeft maar 1 keer te sprayen en de geur blijft erg lang hangen.
Informatie:


De geur opent met als topnoot Bloedsinaasappel, dit zorgt voor een fris en bruisend effect dat leidt naar het elegante, florale hart waar de Essences van Tunesische Neroli en Turkse en Bulgaarse Damascus Roos samen komen.
Voor 50ML betaal je 67,05

Nummer 3
Lancome- La vie est belle
Deze geur gebruik ik minimaal 2 keer in de week. Ik vind deze zo lekker. Ook deze geur is erg zoet en blijft lang hangen bij 1 keer sprayen.
Informatie:
De ideale variant voor de zomer, met haar sterke gourmandnoten en witte musk, voor heerlijke zomeravonden. Met noten van bosbes, chocoladepraliné en vanille vermengd met jasmijn en iris.
Voor 50ML betaal je 72,00

 
 
Nummer 2
Giorgio Armani- Si
Hmm heerlijk, ook dit luchtje is zoet en blijft lang zitten na 1 keer sprayen. Ik heb dit luchtje al voor de tweede keer aangeschaft. Het luchtje gebruik ik minimaal 2 keer in de week. Ik krijg vaak de opmerking ‘wat ruik je lekker’ als ik dit luchtje draag.
Informatie:


De geur van de parfum ‘Sì’ is gebaseerd op drie verschillende hoofdingrediënten. Enerzijds is er het nectar van zwarte bessen, maar er zijn ook chyprétoetsen en de geur van blond muskushout.
Voor 50ML betaal je 76,05

 
 
En dan de nummer 1…..


Thierry Mugler – Alien
Dit blijft mijn nummer 1!! Ik heb dit luchtje al een hele tijd en er is geen enkel luchtje die deze kan vervangen.
Informatie:
De geur is zacht en krachtig tegelijk, als een bloem die symbool staat voor volledige vrouwelijkheid.
Voor 30ML betaal je 54,95

Zoals jullie kunnen merken ben ik stapel gek op zoete luchtjes! Wat is jou favoriet?
Alle prijzen en informatie komen van www.douglas.nl

Liefs,
Priscilla

Comments

  1. says

    Leuke top 5! Ik heb zelf meestal maar 1 parfum dat ik gebruik. Ik moet bekennen dat dit nu een goedkope is van de Etos. Eigenlijk wil ik wel een wat luxer parfum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *