Playboy Endless Night voor hem en haar

20180105_191854

Als ik denk aan de geuren van Playboy, dan denk ik aan vroeger. Want zeg eerlijk, wie had er nou geen parfum van het merk? Onlangs ontving ik de 2 nieuwste exemplaren, Endless Night voor hem en voor haar. Met deze geur ben jij nightproof! Kijk je mee?

Playboy Endless Night for him eau de toilette 60 ml €11,49 / 100 ml €15,49

20180105_191734

Playboy Endless Night for him is gemaakt voor de zelfverzekerde man. De flacon is voorzien van de naam Playboy en versierd met het silhouet van het iconische konijn. Op de zwarte dop staat het konijn gegrafeerd mét het strikje. De kleur die door het glas van het flesje schijnt staat voor luxe clubmode, maar die tegelijkertijd de nachtelijke hemel oproept. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik het design van Playboy altijd vrij ‘veilig’ vind, maar het bunny logo maakt het geheel een stuk speelser.

20180105_191801

Topnoten: Italiaanse citroen, saffraan, Guatemalaanse kardemomolie
Hartnoten:
vioolblaadjesakkoord, LMR kaneel berken essence, Living Galant de Nuit
Basisnoten:
Virginia cederhout, patchouli-olie, lederakkoord

Een geur omschrijven is vrij lastig omdat je het eigenlijk zelf zou moeten ervaren. Toch heeft Playboy Endless Night een herkenbare, krachtige geur. De geur opent heel fris en houtachtig en is enorm sensueel en krachtig. Ondanks dat ik vrij kieskeurig ben wat betreft mannenparfum, valt deze geur enorm goed in de smaak. Het is een typische avondgeur en de houdbaarheid is fantastisch. De geur is een Eau de Toilette, maar daar is vrijwel niks aan te herkennen.

Playboy Endless Night for her Eau de Toilette 40 ml €13,99 / 60 ml €17,99

20180105_191825

Playboy Endless Night for her is een vrolijke en sensuele interpretatie van een vrouw met durf. Met een klein spraytje van de geur zal de verleidingskracht van jouw waanzinnige make-uplook extra worden versterkt. Het uiterlijk van het flacon past qua geheel perfect bij de geur for him. Enkel de vorm en kleur is anders, maar ook Playboy Endless Night is voorzien van de welbekende bunny oren.

20180105_191711

Topnoten: roze champagne-akkoord, roze peper CO2, bloedsinaasappelolie
Hartnoten:
rozenakkoord, LMR davana-olie, oranjebloesemakkoord
Basisnoten:
LMR patchouli-olie MD, sandalhout musks

Playboy Endless Night for her is wat betreft de geur en de noten heel anders dan de voorgaande geur. De geur is zoet, heel zoet. Wat mij betreft zelfs iets te zoet, maar dat is uiteraard persoonlijke smaak. De geur is heel krachtig en perfect voor een avondje uit. Want ondanks dat deze geur ook een eau de toilette is, is de houdbaarheid fantastisch!

20180105_191644

Dat de geuren nightproof zijn, dat begrijp ik wel! Ze zijn beide krachtig en de houdbaarheid is fantastisch. Playboy Endless Night for him vind ik waanzinnig lekker, maar for her is voor mij een tikkeltje te zoet. Mocht jij wel dol zijn op zoet, dan kan ik je deze geur zeker aanraden! Oh, en de prijzen zijn natuurlijk ook enorm aangenaam.

Playboy Endless Night for him & for her zijn onder andere te koop bij Kruidvat.

Heb jij ook een herinnering aan de geuren van Playboy?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. VWillemse says

    Haha ja ze zijn niet bepaald chique he?! Maar stiekum vind ik sommige Playboy eau de toilette’s nog best lekker ruiken voor n budget geur.
    Ik denk ook niet dat ik onder hun doelgroep val met mijn leeftijd

  2. says

    Wat ik al zei ik heb nog nooit een geur van Playboy gehad. Ik ben wel benieuwd naar de geur ervan. De prijs staat mij ook wel aan, aangezien ik meerdere keren per dag parfum spuit. hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *