The Body Shop Japanse Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau de Toilette

20180121_194746

Ik had eigenlijk geen besef van tijd, maar toen ik vorige week een mysterieus pakketje ontving van The Body Shop met de tekst ‘van je geheime aanbidder’, besefte ik mij ineens dat Valentijnsdag alweer bijna voor de deur staat. Speciaal voor Valentijn Brengt The Body Shop weer een nieuwe geurlijn uit, Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss. Van deze nieuwe geurlijn laat ik een Eau de Toilette zien. Kijk je mee?

20180121_194707

De Japanese Cherry Blossom lijn is al een bekende lijn van The Body Shop, maar speciaal voor Valentijn gaf het merk een speciale twist aan de geur. Er werd namelijk aardbei aan de geur toegevoegd en zo ontstond The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss.

De flacon ziet er weer prachtig uit, net als het doosje rondom het flesje. De mooie donkerroze kleur past natuurlijk perfect bij Valentijnsdag. De geur bevat 50 ml (€27) en er is tevens ook nog een Body Cream en Shower Gel verkrijgbaar uit deze geurlijn. De producten uit deze lijn zijn 100% vegan en dierproefvrij.

20180121_194843

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss Eau de Toilette bevat noten van sappige aardbeien, handgeplukte koudgeperste bloemblaadjes, amber en pioenrozen voor een bloemige geur. De geur is inderdaad bloemig, maar de sappige aardbeien geven een zoete twist aan het geheel. De geur is heel krachtig, vrouwelijk en voor een Eau de Toilette enorm lang aanwezig. Ik sta er zelfs versteld van. Want waar ik bij menige Eau de Parfums gedurende dag nog wat bij moet sprayen, is dat met deze geur vrijwel niet nodig.

20180121_194746

Wat een heerlijke, vrouwelijke, vernieuwende geur. De eerste lentekriebels komen weer naar boven! Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss is enorm leuk om te geven of te krijgen voor Valentijn, maar uiteraard kan deze geur gewoon het gehele jaar door. Dus mocht jij dit jaar geen Valentijn hebben, geen probleem.. je kunt de geur ook gewoon aan jezelf cadeau doen!

The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss lijn is vanaf februari verkrijgbaar zowel in de winkel als online.

Wie verras jij dit jaar met Valentijn?

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Vind het knap dat je de geur zo fijn weet te omschrijven, elke keer als je dit doet weet ik meteen of ik het even wil uitproberen of hem beter kan laten staan, haha. Valentijn vind ik verder onzin, maar snap wel als mensen extra tijd met hun geliefde door willen brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *