The Body Shop Choice Eau de Toilettes

IMG_2882-01

Voel jij je vandaag extra vrolijk of is het vandaag zo’n dag dat jij je innerlijke rebel los wilt laten?Geen probleem! Met de Choices lijn van The Body Shop zit er zeker een geur bij passend bij jouw stemming. Kijk je mee?

IMG_2883-01

Of je nou vrolijk, blij en opgewekt voelt, kalm of juist levendig. Met de geuren uit de The Body Shop Choice lijn zit er zeker een geur bij passend bij jouw stemming. De Choise collectie bestaat uit 5 lijnen, met in elke lijn shower gel, body cream, eau de toilette en een body mist. Uit 3 van deze lijnen ga ik alles vertellen over de eau de toilettes. Een extra leuk weetje, de geuren zijn helemaal vegan.

IMG_2888-01

Glowing Cherry Blossom Eau de Toilette 50 ml

Voel jij je vrolijk, blij en opgewekt? Kies dan deze zoete, delicate melange van Japanse kersenbloesem, osmanthus en sandelhout. Als bloemblaadjes die dansen in een lentebriesje.

Topnoten: Fuji appel, Chinese magnolia en osmanthus
Hartnoten: Sterjasmijn, Japanse kersenbloesem en Japanse kakiplant
Basisnoten: Sandelhout, hinokihout en musk

De lente in een flesje, absoluut. Het is een combinatie van lichtbloemig en zoet, heerlijk voor deze tijd van het jaar.

———-

Vibrant Bergamot Eau de Toilette 50 ml

Zin om je van je sprankelende, bruisende kant te laten zien? Kies dan deze melange van bergamot en lelietje-van-dalen met een frisse, fruitige, bloemige geur.

Topnoten: Mandarijn, bergamot en passievrucht
Hartnoten: Magnolia, lelietje-van-dalen en framboos
Basisnoten: Musk, cederhout en amber

Vibrant Bergamot is een hele opwekkende, helderde, frisse en toch ook wel iet wat citrusgeur. Het is een fijne, aanwezige geur en ideaal voor een warme zomerdag.

———-

Rebel Rosebud Eau de Toilette 50 ml

Is vandaag zo’n dag om je innerlijke rebel los te laten en te doen waar jij zin in hebt? Ga voor deze koppige melange van roos absolue, saffraan en amber.

Topnoten: Saffraan
Hartnoten: Roos absolue, jasmijn
Basisnoten: Mos, musk en amber

Rebel Rosebud is zoals de naam ook altijd al zegt een iets zwaardere geur en een tikkeltje mannelijk. Maar toch zit er ook een subtiele lichtzoete geur doorheen. De ideale geur voor een warme zomeravond.

IMG_2884-01

Wat een heerlijke, diverse geuren. Ik heb eigenlijk geen favoriet omdat alle 3 de Eau de Toilettes een eigen unieke geur hebben, welke bij mij erg in de smaak vallen. Ik ben enthousiast. Ze zijn betaalbaar en hebben een ontzettend goede houdbaarheid wat betreft de aanwezigheid van de geur. Na uren zijn ze namelijk nog steeds terug te ruiken.

De Eau de Toilettes kosten €28 per stuk en zijn verkrijgbaar bij The Body Shop zowel in de winkel als online.

Welke van de 3 geuren spreekt jou het meeste aan?

*Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *