The Body Shop White Musk L’eau

20170419_103410

Eindelijk mag ik er alles over vertellen. The Body Shop brengt een geheel nieuwe geur uit, White Musk L’eau. Wellicht komt de naam je al bekend voor, The Body Shop heeft namelijk al een originele White Musk geur. Mocht je de originele parfum al lekker vinden, dan is White Musk L’eau een nieuwe verslaving! Lees je mee?

 

img_2083

Zelf ben ik al een enorme fan van de originele White Musk geur, dus toen ik deze nieuwe White Musk L’eau geur ontving was ik door het dolle heen. Het flacon is exact hetzelfde als de originele geur, enkel de kleur is aangepast. White Musk heeft een transparant glazen flesje met een paarse inhoud en de White Musk L’eau geur heeft dezelfde transparante glazen flacon, maar dan met een lichtgroene inhoud. Een subtiele verpakking, maar precies wat The Body Shop altijd uitstraalt. Mooi hoeft niet overdreven te zijn!

img_2087

De originele White Musk is een vrij krachtige, sensuele geur. White Musk L’eau is een stuk zachter, frisser, en lente-achtiger dan de voorganger. De White Musk L’eau is gezoet met tonen van peer voor een heerlijke, fruitige laag die goed past bij de iconische mix van lelie, jasmijn en rozen-essentie. Ondanks de bloemige geurnoten, is de geur alles behalve overheersend. De peer duwt als het ware de overheersende rozen-essentie weg en maakt het geheel fris en fruitig. De perfecte geur voor de lente en ik denk dat deze geur bij velen in de smaak zal vallen door de zachtheid. Wat mij betreft een goede toevoeging!

De White Musk L’eau is een Eau de Toilette, maar ondanks dat is de geur behoorlijk lang ruikbaar. Gedurende dag spray ik een klein beetje bij voor een frisse oppepper.

img_2093

Naast dat de White Musk L’eau geur erg lekker is, is de geur ook dierproefvrij en is er ook nog gebruik gemaakt van de organische Community Trade-alcohol uit Brazilië. Dat maakt de geur nog een stuk mooier!

Het is nog heel even wachten op White Musk L’eau. De geur is namelijk vanaf 2 mei te koop bij The Body Shop, zowel in de winkel als online. De nieuwe geur is dan onder andere verkrijgbaar is een luxe giftset voor €60.

Lijkt het jou wat de nieuwe White Musk L’eau geur? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit product heb ik ontvangen ter review.

Comments

  1. says

    Oh ja! Die moet ik echt hebben. Ik zag hem via de UK site volgens mij al (of vanuit Amerika mhm) maar was opslag “verliefd”, die geurnoten passen ook echt bij mij!
    Die komt zeker op mijn beautykast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *