Victoria’s Secret // Love spell bloom

Op Instagram plaatste ik al een foto dat ik op Schiphol in de Victoria’s Secret store was. Ik voelde me echt als een klein kindje in een snoep winkel. Als je de winkel binnen komt lopen ruik je al alle lekkere geuren door elkaar heen. We hadden niet veel tijd op Schiphol dus ik moest snel een keuze maken.

Deze 2 flacons spraken me direct aan. Ze stonden op een tafel met de nieuwe geuren.

 

Als eerste de Body mist. Toen ik de geur voor het eerst rook wist ik meteen dat ik deze wilde hebben! Wat een heerlijke frisse geur. Ik vind de geuren van Victoria’s Secret vaak te snoeperig ruiken maar deze heeft dat juist niet. Ik ruik echt heerlijke bloemen, net alsof ik door een bloemenveld loop. Er zitten hier dan ook Gardenia petals & berry blossom in verwerkt.

De kleuren en de details op het flacon vind ik ook erg leuk. Een donker roze flacon met mooie roze/gouden bloemen erop gedrukt.

Zoals op de achterkant staat : sprankelend, fris, onweerstaanbaar flirterig. De verfrissende formule zit vol met conditionerende Aloe Vera en kalmerende kamille. Spray het op voor een verfrissende aanraking van geur.

Bij de Body mist zag ik ook nog een ander flacon staan. Een body wash die erbij hoort. Zelf had ik nog geen body wash van Victoria’s Secret dus vond ik het wel leuk om dat erbij te kopen. De geur is exact hetzelfde.

Ook de flacon ziet er hetzelfde uit. Dezelfde donker roze kleuren en bloemen details.

En hier staat op de achterkant : sprankelend, fris en onweerstaanbaar flirterig. Schuimende formule met conditionerende Aloe Vera plus antioxidanten vitamine E. Spray het op voor een verfrissende aanraking van geur en een verfrissende reiniging.

Ik vind het echt heerlijke geuren en zijn ook meteen mijn favoriet geworden van Victoria’s Secret!

Ik kocht de flacons op Schiphol waar ze een actie hebben. Als je er 3 haalt betaal je maar 30 euro! De flacons los kosten rond de 14 euro.

Heb jij al een product van Victoria’s Secret?

Liefs,
Priscilla

P.S er komt een winactie online, dus houd mijn blog goed in de gaten!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *