PLOG; Dagje Amsterdam met mama + het Clinique pop event

2015-05-21 13.00.25

Ik was ontzettend enthousiast toen ik een uitnodiging voor het Clinique pop event in mijn mailbox ontving. Maar omdat ik nog steeds last heb van zwangerschapsmisselijkheid durf ik nog niet alleen te reizen met het openbaar vervoer. Mijn lieve mama ging mee en we besloten er een gezellig dagje Amsterdam van te maken, maar de dag verliep even iets anders. Kijk je mee?

2015-05-21 22.27.12

Alhoewel ik pas om half 11 in Amsterdam hoefde te zijn, zette ik mijn wekker ruim op tijd. Niet omdat ik geen ochtend mens ben, maar omdat Sicco me dan even kan kon zetten bij mijn ouders. Zo hoef ik niet met de bus. dat bespaard me weer wat spanning.

2015-05-22 11.08.12

Doordat ik net even iets te lang met dit schatje bleef knuffelen, moest ik me uiteindelijk nog wel een beetje haasten. Ik besloot om mijn pyjama aan te houden en mezelf te fatsoeneren bij mijn ouders thuis. Momenteel moet er veel aan mijn gebeuren, wil ik er een beetje fatsoenlijk uit zien. haha.

2015-05-21 13.00.53

Eenmaal aangekomen in Amsterdam waren Esther en Elise er al. Zij waren ook uitgenodigd voor het event en we spraken af elkaar daar te zien.  Zien ze er niet prachtig uit?

2015-05-21 13.01.52

Het event vond zich plaats in een restaurant bij Bijenkorf Amsterdam. De tafels waren gezellig aangekleed met mooie bloemen en we werden voorzien van zoete gebakjes, aardbeien en vers geperste en vooral gezonde smoothies. Ik ging voor een wortel sapje, hmm.

2015-05-21 13.01.25

Het event draaide natuurlijk om de nieuwe Clinique pop lipsticks. Ik keek mijn ogen uit, want wat een prachtige kleuren zitten ertussen. Ik mocht de kleur die ik het mooiste vond uitzoeken en deze werd bij mij aangebracht. Verder werd ik ook nog even flink in de make-up gezet, want ik moest ook nog iets anders spannends doen..

2015-05-21 22.26.42

De meiden die aanwezig waren konden een kort Instagram filmpje laten maken. Met verschillende soorten snoep en attributen in je mond werden er korte fragmenten gemaakt van je lippen, waarbij de Clinique pop lipstick natuurlijk duidelijk te zien is. Oh wat was dit gek om te doen.

3

Even een kleine sneak peak achter de schermen. Een filmster zal ik nooit worden, maar het was wel erg leuk om te doen! Ben je benieuwd naar het filmpje? Je kunt het resultaat zien op mijn Instagram.

2015-05-21 12.59.53

Na het event ging ik samen met mijn moeder wat eten bij La Place. Ik ging voor een aardbei yoghurt smoothie en een broodje met kip, taugé en een heerlijke saus. Maar jeetje wat zijn die broodjes goed gevuld, ik kwam niet verder dan de helft.

20150521_124229

Na het broodje stortte ik opeens helemaal in. Mijn energie level daalde en ik kwam amper nog vooruit. Na de MAC counter bezocht te hebben hadden we het wel weer gezien en gingen we terug naar de trein.

20150521_131349

Een selfie in de trein. Hier kon ik nog even lachen, maar een paar minuten later sliep ik als Doornroosje en maakte mijn moeder mij wakker bij de eindbestemming.

20150521_172745

Eenmaal thuis ben ik lekker in de tuin gaan liggen in het zonnetje. Geloof het of niet, ik viel weer in slaap. Ik werd gewekt door mijn liefvader die met een takje in mijn gezicht zat te prikken. Daarna aten we patatjes, yummie.

20150521_191711

Oeps. Sicco haalde me pas laat op bij mijn ouders omdat hij een lange werkdag had. Eenmaal richting huis wilde ik heel graag een Macflurry stroopwafel hebben. Zwangere vrouwen moet je altijd hun zin geven, dus Sicco was zo lief om even langs de Macdrive te rijden, hihi.

20150521_193851

Thuis dook ik op de bank en las ik nog wat blogs. Later hebben we nog een serie gekeken en zijn we vroeg naar bed gegaan.

2015-05-22 11.58.00

Ik ging niet met lege handen naar huis. Van Clinique kreeg ik namelijk nog een goed gevulde goodiebag met hierin 2 Clinique pop lipsticks, wat persinformatie, snoepjes en een luxe lipstickhouder. Er komt snel een review online, ik kan je al verklappen dat ik verliefd ben geworden.

2015-05-22 11.58.35

Bij MAC kocht ik nog een lippotlood in de kleur Soar en de MAC prep + prime. Verder dan de MAC counter was ik helaas niet gekomen, maar mijn portemonnee vindt dat niet zo erg.

Dat was alweer mijn dagje Amsterdam. De dag verliep even iets anders, maar desondanks heb ik een hele gezellige dag gehad.

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

Comments

 1. says

  Zo als ik het lees heb je wel een leuke maar moeie dag gehad! Leuke dat Esther en Elise er ook waren! Altijd fijn als je iemand kent bij een event. Wel lief dat je man even langs de McDonalds reed!

  Liefs, Brittany

 2. says

  Wat fijn dat je het grotendeels toch hebt volgehouden. Lijkt me best pittig als je zwanger bent. Ik zag het persbericht voorbij komen en wauw wat een prachtige kleuren zeg!!

 3. says

  Vervelend dat het allemaal te vermoeiend was. Maar wat ik zo lees en zie heb je ondanks dat een leuke dag gehad! Lief ook dat jouw moeder is meegeweest!

 4. says

  Heerlijk om te lezen. Het was weer heel leuk om je gezien te hebben. Hopelijk kan je snel weer met een gerust hard op stap en heb je je energie onder controle. Gelukkig ben je wel bij het event geweest en heb je mac goodies, whihihihi

 5. says

  Ondanks dat je zo moe was heb je een leuke dag gehad! Ik ben benieuwd naar de reviews. Ik kan niet wachten om deze zomer voor daagjes naar Amsterdam te gaan 🙂

 6. says

  Ik ben blij dat je toch een hele leuke dag gehad hebt, dik verdient! Super leuk dat mama mee mocht & dat Sicco zo lief was om je te brengen en langs de MAC te gaan. Mmmmm, ik krijg er trek van!

 7. says

  Ik mag toch wel zeggen dat onze foto wel heel erg leuk is geworden, super leuk om je weer even gezien te hebben. Een beetje ongemakkelijk het filmpje haha, maar wel heel erg leuk uiteindelijk! whaa ik wist niet eens dat je nog naar MAC was geweest. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen en reviews van de lipsticks. Ik ben stiekem ook al verliefd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *