Een dagje ontspannen bij Thermen Bussloo

20170627_104508

Afgelopen dinsdag mochten manlief en ik op uitnodiging van Thermen Bussloo een heerlijk dagje komen ontspannen en genieten. Geloof me, dit kwam ons zo goed uit. Wij hebben heerlijk genoten van alles baden, sauna’s en zelfs nog van een massage. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Ik ben vaker naar de sauna geweest, maar voor manlief was het de allereerste keer. Een voorstelling ervan had hij niet, maar wat hij niet wilde was poedeltje naakt rondlopen. Persoonlijk vind ik dit zelf ook niet heel fijn en om deze reden kozen wij voor een badkleding dag. Thermen Bussloo heeft badkleding dagen op iedere 2de dinsdag en laatste dinsdag van de maand. Uiteraard willen de meeste mensen gewoon ‘bevrijdend’ rondlopen, maar wij hebben onze dag in badkleding eigenlijk prima ervaren. Niks zat in de weg en we konden gewoon van alle baden en sauna’s genieten.

Wij begonnen onze dag al op tijd. Rond een uur of half 11 kwamen wij aan, kleden wij ons om en gingen wij eigenlijk direct het bubbelbad in. Vervolgens genoten wij van de sauna’s en verschillende baden. Onder andere van het hamambad met aquasound, de Finse sauna, de Rozensauna en het zwembad.

20170627_141408

In de middag had ik als extra een ontspanningsmassage van 25 minuten geboekt. Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot massages, maar ik vond het wel even heerlijk om te ontspannen. En dat ontspannen lukte heel goed, want ik ben halverwege de massage in slaap gevallen. Oeps, zo gingen de 25 minuten wel heel snel voorbij. Maar het was heerlijk en heel fijn!

Na de massage gingen wij lunchen. Bij Thermen Bussloo zijn meerdere mogelijkheden. Zo kun je uitgebreid dineren en/of lunchen, maar uiteraard kun je ook gewoon wat kleins eten of drinken. Ik ging uiteindelijk voor een clubsandwich en manlief voor een wrab met kip. Let er wel op dat het behoorlijke broodjes zijn, wij konden het achteraf makkelijk samen delen.

Na de lunch rustte wij even uit in een van de rustruimtes en uiteindelijk genoten wij nog van een aantal sauna’s en warme baden.

20170627_141343

Wij hebben een heerlijke dag gehad en optimaal gebruik gemaakt van alle faciliteiten. Het enige nadeel was dat het behoorlijk druk was en wij vaak moesten wachten tot er weer ruimte was in de sauna of het bubbelbad. Maar ondanks dat hebben wij heerlijk kunnen ontspannen en even onze gedachtes aan de kant kunnen zetten. Thermen Bussloo zelf ziet er schoon en hygiënisch uit, er is genoeg te doen en zowel de binnenkant als de buitenkant ziet er prachtig en luxe uit. Ik kan niet wachten om er weer een keer naartoe te gaan!

Ga jij graag naar de sauna? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Samenwerking

RelatedPost

Comments

 1. says

  Wat een heerlijk, onspannen dagje hebben jullie gehad! Ik ben er ook gek op en Stijn vind het als man ook fijn. We gaan eigenlijk altijd naar de Zwaluwhoeve, maar ben nu wel nieuwsgierig geworden naar deze!

 2. Marloes says

  Wat een heerlijke dag! Ik kan dit ook zo goed weer gebruiken hihi!
  Ik ken alleen de Zwaluwhoeve, maar deze klinkt ook erg fijn
  x

 3. says

  Heerlijk! Ik vond de Zwaluwhoeve ook erg leuk, dus ik zou ook wel eens een bezoekje willen brengen aan deze spa! Klinkt al een hele leuke dag en dat er veel te doen is

 4. says

  Wat heerlijk dat jullie daar mochten ontspannen! Klonk als een heerlijke dag. Voor mijn schoonmoeder heb ik ook nog een wellness bon gegeven en Thermen Bussloo staat zeker nog op ons lijstje! 🙂
  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.