Een kijkje in de kledingkast van Noé ♥

IMG_0810-01

Het is al lang duidelijk dat ik dol ben op winkelen. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de meisjes. Het is inmiddels een sport geworden, de zoektocht naar de leukste outfits. Aangezien er enorm veel vraag naar was, show ik jullie nu eindelijk de kledingkast van Noé. Kijk je gezellig mee?

IMG_0814-01

IMG_0861-01

Het allerbelangrijkste in een kledingkast vind ik het overzicht. Niet alleen bij mijzelf, maar ook in de kasten van de meisjes. Zo sorteer ik kledingstukken niet alleen op maat, maar is er ook een duidelijk overzicht in broekjes, jurkjes, shirtjes, vestjes en boxpakjes. Op de bovenste plank van de kast staan enkele schoentjes, 2 manden met losse items als haarbandjes en mutsjes en rechts op de plank vind je de broekjes. De voorste rij zijn de kleinste maten 50 en 56 en de achterste rij is maat 62 en 68. Het hanggedeelte ziet er wellicht wat rommelig uit, maar ik weet precies waar wat hangt. Links hangen vestjes en truien. Daar hoef ik weinig uitleg over te geven, dat is duidelijk. Aan het midden van het hanggedeelte hangen de kleine maatjes 50 en 56. De kledingitems zijn gesorteerd op shirtjes, jurkjes en boxpakjes. En rechts aan van het hanggedeelte hangen de iets grotere maten 62 en 68.

IMG_0851-01

Er zijn veel winkels waar ik winkel, maar ik val overigens niet op merk. Het zijn de printjes waar ik verliefd op wordt. Zo ben ik dol op dierenprintjes, bloemenprintjes en stipjes. Merk of non merk, ik creëer de leukste combinaties. Qua kleuren merk ik dat ik vooral nijg naar de zachte tinten, maar soms vind ik een print zó leuk dat er ook een donkerdere tint in de kast beland.

New Project (26)

Ondanks dat ik 2 dochters heb, is roze niet de eerste kleur waar ik voor val. Zeker de hardere roze tinten laat ik vaak hangen, maar soms komt het wel eens voor dat ik opslag verliefd ben. Zoals bij deze setjes van Beebielove. Ja en dan neem je gelijk 2 setjes met dezelfde, geweldige print.

IMG_0855-01

Er hangen weinig kledingitems in de kast die van Sofie zijn geweest. Smaken veranderen nou eenmaal en aan alle kleding van Sofie zit voor mij een emotionele waarde. Kleding dat mij doet herinneren aan momenten met haar. En daarnaast vind ik het ook gewoon veel te leuk om te winkelen. De schoentjes op bovenstaande foto zijn wel allemaal van Sofie geweest.

IMG_0824-01

Een bepaalde stijl hebben wij denk ik niet. Zo ben ik dol op dit stoere setje, maar merk ik dat ik ook heel vaak naar lief en schattig neig. Wie weet veranderd dat nog met de maanden 🙂

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

*Dit artikel bevat ontvangen producten.

Comments

 1. says

  Wat een onwijs leuke kleertjes allemaal en wat ziet de kast er netjes uit! Ik kan me goed voorstellen dat het een feestje is om dit soort leuke kleding uit te zoeken voor je kleinste meisje.

 2. chucky1012 says

  Mooi hoor alle kleuren van de regenboog….
  Fijn om altijd kleding van diverse kledingmaten maar alvast in huis te hebben want een baby groeit heel snel……..
  Ik zou ook zeker van één en hetzelfde kledingstuk meerdere hebben in verschillenden kleuren effen stoffen en met printjes.
  Men kan beter teveel dan te weinig hebben.
  Goed ingedeeld.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *