Groot nieuws; wij gaan verhuizen!!

IMG-20150908-WA0014

Maanden lang zijn wij er al mee bezig en zaten wij in dubio of we wel of niet moesten overwegen om te verhuizen. Wij wonen nu in een leuk flatje, maar met een kleine op komst begin je toch wel te merken hoe klein en onhandig het eigenlijk is. Wij besloten in gesprek te gaan met een adviseur en al snel vonden wij onze droomhuis. Sterker nog, dat droomhuis is nu van ons!

Sicco en ik zijn beiden wel kieskeurig wat betreft huizen. Zo wilde ik perse een bad en een tuin hebben en Sicco een mooie keuken en het liefst ook een mooie vloer. Nu kun je natuurlijk zelf je huis verbouwen en hier je droomhuis van maken, maar wij hebben liever alles op de makkelijke manier en een huis die aan kant is staat bij ons dan al snel bovenaan. Na het gesprek met de adviseur kwamen wij erachter dat wij enorm veel mogelijkheden hadden. Al snel zijn we rond gaan kijken naar huizen en er was 1 huis waar wij direct opslag verliefd op waren. Wij plande een bezichtiging in en na het zien van dit huis wisten wij het meteen, dit is ons droomhuis! Het huis had een bad, een tuin, een prachtige luxe keuken en precies de vloer die wij mooi vinden. Overigens staat het huis ook nog eens in dezelfde wijk als waar wij nu wonen en laten wij nou net gek zijn op deze omgeving. We hoefde er niet lang over na te denken en brachten vrijwel meteen een bod uit. Helaas ging dit niet zo makkelijk als dat wij dachten en zagen wij ons droomhuis aan ons voorbij gaan.

We besloten andere huizen te gaan bezichtigen, maar wat we tegen kwamen werden we totaal niet vrolijk van. Zo hadden we een bezichtiging in een huis waar de eigenaar aan een niet natuurlijke dood was gestorven en een huis waarbij de beestjes nog net niet op je sprongen met een geur die ik nooit meer vergeet. Ik wilde er al met de pakken bij neer gaan zitten, maar Sicco was zo strijdlustig dat hij nog een bod uit bracht op ons droomhuis. En geloof het of niet, een aantal dagen later kregen wij een telefoontje dat de eigenaar akkoord ging!

Zo blij als dat wij waren, regelde we meteen alle overige zaken en konden we gisteren om 3 uur de sleutel van ons huis in ontvangst nemen! Vanaf vandaag zullen wij dan druk bezig zijn in ons nieuwe huis. Althans, ik heb de halve familie opdrachten gegeven, aangezien ik niets mag en kan doen! Ik zal voornamelijk zorgen voor de catering en het decoreren van het huis. Oh en de baby kamer is uiteraard mijn afdeling, want ook hier kunnen wij eindelijk aan beginnen!

Door de verhuizing zal ik dus iets minder actief zijn op social media, maar er zullen wel gewoon artikelen verschijnen. Ik wil jullie zelfs mee nemen in het proces en zal als alles klaar is ook een artikel met foto’s hierover maken. Mocht je echt heel erg benieuwd zijn naar alles, dan kun je me volgen via Snapchat. Hier zal ik dagelijks foto’s plaatsen. Je kunt me vinden op xprsclla.

Ik hoop dat ik snel het eindresultaat aan jullie kan laten zien en dat ondanks dat ik iets minder actief ben op social media, jullie toch nog dagelijks een bezoekje komen brengen op www.belleviefashion.nl.

Liefs,

Priscilla

 

Comments

 1. Debbie says

  Wat lekker jullie eigen droomhuis. Heel veel succes met de verbouwing en jij met de babykamer. Ben benieuwd naar het eind resultaat. Xxx Debbie

 2. says

  Ik wens jullie het allermooiste & heel veel geluk toe in jullie nieuwe woonst!
  Wat leuk dat je te volgen bent op Snapchat, ik heb je toegevoegd! (Ik ben xsara21x)

  Veel liefs,
  Sara

 3. Maxime Bouman says

  Heel leuk, gefeliciteerd! Nog een paar maandjes en dan heerlijk met je gezinnetje genieten in jullie droomhuis! Dik verdiend x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *