Hoera Belle Vie Fashion bestaat 1 jaar!

IMG_20150406_121041

Yoepie, tijd voor een feestje want BelleVieFashion bestaat vandaag 1 jaar! Kijk je mee naar mijn afgelopen jaar?

Van actieve Instagrammer werd ik opeens een enorm actieve blogger. Het heeft even geduurd voor ik de knoop doorhakte en een blog aanmaakte op blogger. Sicco heeft me enorm moeten pushen om deze stap te nemen en uiteindelijk kwam op 11 april mijn aller eerste artikel online. Oh wat was ik blij, want mijn artikel werd bekeken. Niet wetende dat de bezoekersaantallen enorm zouden groeien. Op dat moment was ik al blij met 10 views per dag. Het afgelopen jaar ben ik enorm gegroeid en veranderd en kan ik met trots zeggen dat ik blij ben met wat ik al bereikt heb. Alhoewel Belle Vie Fashion voor mij echt een hobby en passie is, gaat er wel een hele nieuwe wereld voor mij open.

Waar heb ik het afgelopen jaar nou zo hard aan gewerkt?
Als ik terug kijk naar mijn foto’s van een jaar geleden vraag ik me af wat me bezielde om deze online te zetten. Mooie, scherpe foto’s met de juiste belichting vind ik zo belangrijk. Ik begon mijn foto’s te maken met mijn telefoon, een Sony Xperia Z1 Compact. Niks mis mee, maar de belichting beviel me totaal niet. Na een aantal maanden kocht ik een softbox, maar toch waren de foto’s nog niet zo als ik ze wilde hebben. Een camera, dat is was ik miste. Afgelopen december mocht ik een camera uitzoeken van Sicco, een vervroegd verjaardagscadeau. Ik ging voor de Canon EOS 600D. Tot op de dag heb ik hier nog geen spijt van gehad. De camera is inmiddels afgesteld op de juiste instellingen en ik begin stiekem verliefd te worden op mijn eigen foto’s.

Daarnaast vind ik een blog toch professioneler overkomen met een eigen domein. Ook wilde ik heel graag overstappen naar WordPress. Gelukkig is Sicco enorm handig en heeft hij mijn .blogspot blog omgetoverd naar Belleviefashion.nl. Hij maakte de lay-out precies zoals ik wilde en gaf mij een logo die ik precies in gedachten had.

Er is een nieuwe wereld voor mij open gegaan..
Dat ik gek ben op beauty dat is een algemeen feit. Helaas kon ik dit met niemand in mijn omgeving delen. Mede dankzij het bloggen heb ik enorm lieve en leuke meiden leren kennen die dezelfde passie delen. Ik heb er meteen een paar hele lieve vriendinnetjes bij!

Ook heb ik al aanwezig mogen zijn bij een aantal events. Hier kan ik zo van genieten, ik heb nog steeds een big smile op mijn gezicht als ik de foto’s terug zie.

De interactie met mijn volgers
De interactie met mijn volgers vind ik toch wel een van de belangrijkste punten. Ik geniet enorm van al jullie lieve reacties, de steun in moeilijke tijden en de vragen en tips die jullie geven. Om een lang verhaal kort te maken, zonder jullie was Belle Vie Fashion nooit geworden als wat het nu is!

Omdat ik mijn lieve volgers beter wil leren kennen zal ik iedere maand een nieuwe poll online zetten. Leuk als jullie die maandelijks willen beantwoorden, het kan heel makkelijk met èèn klik :).

 Om jullie te bedanken zal er heel snel een leuke winactie online komen! Hou Belle Vie Fashion dus goed in de gaten.

 

 

Comments

 1. says

  Gefeliciteerd!! Je mag ontzettend trots zijn op hetgeen je al bereikt hebt in dit jaar! Ik volg je nog niet zo heel lang, maar ik geniet iedere keer weer van je artikelen. Proost! Ik wens je een fijn weekend, liefs Marloes

 2. says

  Wat leuk, we zijn ongeveer even lang bezig! 🙂 En moet je kijken waar we nu zijn!! Gefeliciteerd meid en ook respect voor je man, want dat ie je zo steunt is denk ik heel bijzonder! De meeste jongens die ik het vertel, die begrijpen het niet…

 3. says

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardig! Je mag zeker trots zijn op alles wat je hebt bereikt! Je hebt een prachtige blog en je lijkt me een super aardige meid!

 4. says

  Van harte gefeliciteerd met jou blogverjaardag meid! Oh wat voelt zo’n mijlpaal bijzonder, zeker als je zo op een rijtje zet hoe jij ongelofelijk hard gegroeid bent met je blog, en dat straalt hij ook helemaal uit. Geniet van de roze wolk en ik hoop dat we nog lang van jou mooie blogjes mogen genieten <3

 5. says

  Wauw, alweer een jaar verder… Je bent zo goed bezig, iedere keer haal jij je liefde en energie weer tevoorschijn om een prachtig artikel neer te zetten. Ik ben ook verliefd op jouw foto’s, je manier van schrijven en ja, alles wat jij leuk vindt, vind ik ook leuk hihihihihi. Ik kijk iedere keer weer met enorm veel plezier je artikeltjes!

 6. says

  Yeeeey! Gefeliciteerd! Ik ben over 10 nachtjes aan de beurt. Ik ben blij dat ik jou als blogvriendinnetje heb, en je doet het zo goed! Topper. Ik ben ook verliefd op jouw foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *