Hoera, ik ben jarig!

2016-04-29 18.17.45

Een dag die normaal in het teken stond van de koningin, opgedofte mensen in het oranje en de vlag die uithangt. Nee, vandaag is het gewoon maar mijn verjaardag. Ik blaas vandaag 24 kaarsjes uit!

Ik moet nog steeds enorm wennen aan het feit dat Koninginnedag er niet meer is en het niet meer op deze dag wordt gevierd. Ik weet niet beter dat mijn verjaardag altijd een enorme feestdag was en nu is het niets meer dan alleen maar mijn verjaardag.

Ondanks dat Nederland niet meer met mij mee feest vandaag ga ik er wel samen met Sicco en Sofie een leuke dag van maken. We gaan gezellig een dagje weg met zijn drieรซn en vanavond lekker eten. Morgen krijgen we een klein beetje visite en dan is het weer over met de pret. Nee, geen uitbundige feestjes meer, ik breng liever de dag door met mijn gezinnetje. ๐Ÿ™‚

Stiekem geniet ik nog even van het ‘jong’ zijn. 24 is een prachtige leeftijd, maar vanaf volgend jaar ben ik een kwartje. Dan komt vast wel het besef dat ik echt oud begin te worden, haha. En misschien zie ik dan ook wel een goede reden voor een groot feest!

 

Comments

 1. sabrina says

  Gefeliciteerd! Ik ken ook iemand die vandaag jarig is, lijkt me echt raar dat dit nu geen feestdag meer is. Het is zo lang 30 april geweest!
  Een fijne dag gewenst en een goed 25e levensjaar!

 2. says

  Gefeliciteerd meis! Je bent nog hartstikke jong hoor ๐Ÿ˜‰ Ik vind het juist jammer dat het nu Koningsdag is, ipv Koninginnedag. Veel mensen ‘vergeten’ je verjaardag heb ik het idee. Geen belangrijke mensen, uiteraard ๐Ÿ˜‰ Alsof er geen mensen jarig zijn op een feestdag haha. Ik hoop dat je een heerlijke dag hebt vandaag en dat je lekker wordt verwend.

 3. says

  Meid, ik kon helaas niet eerder reageren, want ik was een weekje de hort op. Maar, alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een fijne dag gehad ๐Ÿ™‚ Liefs Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *