Hoera! Onze lieve Noé is 1 jaar!

IMG_1894

Hieper de piep HOERA! Onze lieve Noé mag vandaag 1 kaarsje uitblazen. 30 september 2019, alsof het gisteren was..

30 september 2019, precies om 11:18 mochten wij na een razendsnelle bevalling eindelijk ons meisje vasthouden. Er schieten zoveel verschillende emoties door mijn lichaam, waar ik al weken tegen aan het knokken ben. Trots, liefde, geluk, maar ook zeker emotie.. want het afgelopen jaar is voorbij gevlogen. Waar een zwangerschap aanvoelt als 10 jaar, lijkt het afgelopen jaar voorbij te zijn gevlogen in een week tijd. Het voelt als de dag van gister dat dit prachtige meisje op mijn borst werd gelegd, maar in werkelijkheid zijn wij alweer één jaar verder.

Ik kijk heel positief en fijn terug op het afgelopen jaar. Noé is zo’n lief en makkelijk meisje en super dol op haar grote zus. Andersom trouwens ook! Waar ik van te voren bang was dat het pittig zou worden, valt het ons achteraf allemaal enorm mee. Het is hard werken om 2 meisjes groot te brengen, maar ik zou niet anders willen.

Dat mijn kleine baby het afgelopen jaar is ontpopt tot een lieve, ondernemende dreumes dat vind ik soms nog wel even moeilijk. Maar alles is zo leuk en zo gezellig! Hoeveel ze elke dag weer bijleert, overneemt van haar zus en hoe dat kleine karaktertje nu al zo sterk is ontwikkeld, prachtig! Wat ben ik trots dat ik haar mama mag zijn!

IMG_1896

Vandaag staat helemaal in het teken van Noé. Vanochtend heeft ze al haar cadeautjes mogen uitpakken en vanmiddag gaan wij met ons gezinnetje naar de dierentuin. Helaas geven wij geen groot feest, maar vieren wij de verjaardagen van Sofie en Noé samen over 2 weken in kleine groepjes. Het is jammer, maar voor nu even niet anders. Desondanks de Corona maatregelen zullen de meisjes een fantastische verjaardag krijgen en flink verwend worden, dat weet ik zeker!

Lieve Noé, papa, mama en Sofie zijn stapelgek op jou en samen zullen we er weer een nieuw onvergetelijk jaar van maken!

 

Ik zou het heel lief vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *