Mijn goede voornemens voor 2015

Ik ben heel eerlijk en durf er voor uit te komen dat ik blij ben als ik 2014 achter me kan laten. Uiteraard heb ik veel fijne momenten gehad en is dit het jaar dat ik begon met bloggen, waar ik overigens nog steeds iedere dag blij mee ben. Ik heb een aantal doelen voor mezelf gesteld die absoluut niet materialistisch zijn maar wel erg belangrijk voor mij. Ik kan niet wachten op een nieuwe frisse start in 2015 en stiekem heb ik er een beetje zin in.Hoe ouder ik word hoe minder materialistisch ik word. Ik begin een hele andere kijk op het leven te krijgen. Zo heb ik geleerd dat je van iedere dag moet genieten, ik leef nu letterlijk met de dag. Ik ben het jaar door erg veranderd en in vele opzichten gegroeid en ik denk dat het schrijven op belleviefashion me heeft gemaakt tot de persoon die ik nu ben.

Een gezondere leefstijl…
2 jaar geleden ben ik ruim 20 kilo afgevallen wat voor mij een hele grote overwinning was. Het laatste jaar heb ik enorm slecht gegeten en is er bijna 15 kilo weer bij gekomen. Ik eet veel te weinig groenten en fruit en merk dat ik hierdoor minder lekker in mijn velletje zit en ook minder energie heb. Ik wil heel graag weer mijn gezonde eetpatroon oppakken en wie weet val ik dan weer een aantal kilo’s af. Ik kan je stiekem al vertellen dat ik langzaamaan al bezig ben mijn eet patroon te veranderen.

Een ander huisje..
Ik woon al ruim 3 jaar samen met mijn man en kater Lilo op een 2 kamer flatje. We hebben een hele fijne tijd hier gehad maar het wordt nu echt tijd om te kijken naar een ander huisje. We groeien er letterlijk uit, het is te klein. We zijn druk bezig met een nieuwe huurwoning ( kopen is nu even geen optie ) en merken al dat we steeds beter eindigen. Hopelijk krijgen we in 2015 de nieuwe sleutels van ons nieuwe huisje. Tot die tijd blijf ik nog heerlijk wegdromen van mijn inloopkast, grapje! Oh en als we een groter huisje hebben willen we ook graag een katten broertje of zusje voor Lilo.

Onze kinderwens..
De meeste van jullie hebben mijn verhaal wel gelezen. In 2015 hopen wij papa en mama te worden van een prachtige gezonde baby. Dit is ons grote doel en ik hoop dat onze wens mag uitkomen.

Een youtube kanaal beginnen?
Ik krijg heel vaak de vraag waarom ik geen youtube filmpjes maak. Eerlijk? Ik ben een perfectionist dus voordat ik hier aan begin wil ik dat ik de juiste apparatuur heb om eraan te kunnen werken. Ruimte is ook een groot probleem, het is nu te klein om alle spullen kwijt te kunnen dus voordat ik hier aan begin moet ik toch echt eerst aan anders huisje hebben. Daarnaast speelt mijn zelfvertrouwen ook een erg grote rol. Maar mijn grote wens is het zeker, wie weet zie je in 2015 wel filmpjes voorbij komen!

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2015?

Ik wens jullie allemaal een liefdevol en vooral een gezond 2015!

Comments

  1. says

    Mooie doelen voor 2015, jullie kinderwens is inderdaad groot en ik zie het al helemaal voor me. Jullie als papa en mama in een nieuw huisje, tussendoor wat video’s maken en het gezonde eten erbij. Ik heb een voorgevoel dat dit allemaal gaat gebeuren in 2015, you can do it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *