Mijn wens en doelen voor 2018

img-20171208-wa0052

Terugblikken op mijn 2017 heeft weinig zin gezien het jaar voor ons heel anders liep dan gepland. Het overlijden van mijn vader heeft er bij ons flink ingehakt waardoor er veel plannen en doelen vervielen. Wel durf ik te dromen over 2018 en te hopen dat dit een mooier jaar wordt. Dat het geluk aan onze kant staat en ik eindelijk mijn wensen en doelen waar kan maken..

Het jaar begon voor ons eigenlijk erg goed, maar halverwege werd het drastisch omgegooid. Ik wil er niet meer teveel over uitweiden, maar deze gebeurtenis veranderde de rest van ons jaar. Wij hadden plannen om op vakantie te gaan, ik had doelen voor Belle Vie Fashion, heel veel uitstapjes in de planning met ons gezin. Maar helaas moesten we dit allemaal even aan de kant schuiven. Niet alleen door de gebeurtenis, maar ook omdat ik zelf even niet lekker in mijn vel zat.

2018 wil ik positief in gaan, met nieuwe kansen, nieuwe wensen en nieuwe doelen. Het verdriet zal nooit minder worden, maar ik wil wel weer al het moois uit het leven gaan halen. Alleen, maar ook met mijn gezin. Herinneringen maken en vooral heel veel mooie momenten beleven samen.

Januari zal al anders beginnen voor ons. Want hoe ik nu alle dagen samen besteed met en aan Sofie, zal ik straks iets meer tijd hebben voor mezelf, maar ook voor Belle Vie Fashion. Sofie gaat vanaf halverwege januari een ochtend naar de peuterspeelzaal. Een hele grote stap waarvan ik eigenlijk niet had verwacht dat het al zo snel zou gebeuren. Sofie zelf is er zo aan toe. De uitdaging, maar ook andere spelende kinderen om haar heen. Zelf vind ik het heel lastig, want dat betekent dat ik haar stukje voor stukje steeds een beetje meer moet loslaten. Maar ik gun het haar zo! Het is tijd dat zij zich ook verder kan ontwikkelen naar een nog sterkere en slimmere kleine meid.

Dat maakt ook dat ik meteen nieuwe doelen heb voor Belle Vie Fashion. Het liefst maak ik van mijn hobby mijn werk, maar dat betekent wel dat ik mijn vrije tijd meer zou moeten opgeven. Ook wil ik niet dat het gaat voelen als een ‘verplichting’ omdat ik er nu ontzettend veel plezier en energie uit haal. Of het mijn werk gaat worden durf ik niet te zeggen, maar ik wil er wel meer tijd in gaan steken. Naast de beauty reviews (welke ik nog heel graag schrijf), wil ik me ook meer gaan richten op persoonlijke artikelen. Denk aan mijn leven met Sofie, maar ook persoonlijke verhalen. Wellicht komt er in 2018 nog een extra publicatie dag bij, maar dat is nog even zien.

Als het gaat om mijn gezin, dan zou ik nog veel meer mooie momenten en herinneringen met ze willen maken. Zo zijn wij bijvoorbeeld nooit met z’n drietjes op vakantie naar het buitenland geweest, maar daar willen we nu verandering in maken. Het plan is om rondom aankomende zomer naar Frankrijk te reizen met de auto. We hebben al een mooi park gezien waar wij dan zullen verblijven en aan deze vakantie plakken wij ook 1 of meerdere dagen Disneyland. Alleen het idee al maakt mij ontzettend gelukkig. Maar niet alleen een vakantie, ook zijn er nog een hoop uitstapjes die wij graag zouden maken met z’n drietjes.

Qua persoonlijke doelen vind ik het erg lastig. Er zijn namelijk genoeg punten die ik bij mezelf zou willen veranderen. Zo wil ik nog minimaal 10 kilo afvallen met als doel tijdens de zomervakantie weer trots in bikini te kunnen lopen, zonder te veel na te denken wat een ander van mij zou kunnen vinden. Maar dat is niet het belangrijkste. Ik denk dat het belangrijker is om mezelf niet meer zo veel weg te cijferen en dat heb ik het afgelopen half jaar wel gedaan. Wanneer er iets ergs gebeurt in je leven kom je er vaak achter wie er nou echt voor je zijn. Dat heb ik zeker gevoeld en gemerkt. Mijn doel is om alleen nog maar tijd en energie te steken in mensen die dat ook in mij doen. Ik zet mezelf én mijn gezin op nummer 1 en probeer mij hier ook echt aan te houden. Proberen zoals ik het zeg, want ik ben zo goed in het vooropstellen van een ander. Hopelijk wordt dit verleden tijd, want het zou mij een hoop negatieve energie besparen.

Verder ga ik proberen te genieten van ieder moment en iedere dag. Ik laat alles op mij af komen en ik zie wel waar het jaar ons naartoe brengt. Ik hoop dat jullie dat ook doen. Genieten van ieder moment, want het kan zomaar voorbij zijn dat is mij wel gebleken. Wees lief voor elkaar, doe waar jij je goed bij voelt en cijfer jezelf niet weg. Jij bent je eigen nummer 1, doe waar jij gelukkig van wordt.

Het komende jaar zullen er nog veel zware en moeilijke momenten komen en ik ben nog lang niet waar ik wezen moet. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen en ik mijn doelen en wens waar kan maken. Ik ben meer dan klaar voor 2018!

Ik wens jullie een heel mooi nieuw jaar met veel liefde, gezondheid én geluk! Dikke Knuffel!

Ik zou het heel lief vinden als je een reactie achterlaat.

Comments

 1. says

  Wat heb je een heftig jaar achter de rug! Ik vind het heel dapper hoe je je door de hele nare periode na het overlijden heen hebt geslagen, hoe moeilijk het ook nu nog zal zijn. Je hebt heel mooie en waardevolle doelen voor het nieuwe jaar. Ik hoop dat je die kunt waarmaken en stapje voor stapje jezelf iets meer op de eerste plaats kunt zetten. Fijne jaarwisseling en alvast een heel mooi 2018!

 2. Jeannette says

  Ik wens jou en je gezin ook alle goeds voor 2018, en inderdaad als je iets heftigs hebt meegemaakt ga je het leven des te meer waarderen.

 3. says

  Je hebt een heftig jaar achter de rug. Ik hoop dat 2018 voor jullie een geweldig jaar gaat worden. Spannend dat Sofie naar de peuterspeelzaal gaat, maar ook weer erg goed. Vooral omdat je aangeeft dat ze er zo aan toe is. Ik hoop dat je dromen en wensen uit gaan komen.

 4. says

  Ik gun je een prachtig jaar waarin je jezelf centraal kunt stellen, dat is echt belangrijk! Je bent een Mooie, slimme vrouw die prachtige dingen maakt voor je website! Dat het een mooi jaar voor jou en je gezin mag worden!

 5. says

  Prachtig geschreven Pris, recht vanuit je hart! Afgelopen jaar was zeker niet makkelijk voor jullie, maar jullie hebben gelukkig wel veel steun aan elkaar gehad! Het zal nog steeds niet makkelijk zijn, maar ik weet zeker dat 2018 een mooi jaar gaat worden! 🙂

 6. says

  Prachtig geschreven Pris! Ik vind het fijn dat ik jouw 2017 zo bewust heb mogen meemaken en wens je het beste voor 2018 waarin we weer allemaal mooie en leuke dingen gaan doen! Dat ochtendje zonder Sofie zal even wennen zijn, maar gaat vast snel wennen!

 7. says

  Pfoe, je vader verliezen! Ik moet er niet aan denken!
  Ik wens je een rustig 2018 en een heel fijn nieuw (blog) jaar!

  Je kind naar ‘school’ dat is ook een dingetje, maar ook een mooie stap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *