Sofie krijgt een… ♥

IMG_0108

Gisteravond was het zo ver, wij hadden de gender reveal. Ondanks dat wij alleen maar hopen dat ons kindje gezond mag zijn, waren wij toch wel benieuwd of Sofie een broertje of een zusje krijgt. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!

IMG_0131

Bij Sofie hielden wij het eigenlijk heel simpel, een pretecho waarbij wij het geslacht te horen kregen en hier hielden wij het ook verder bij. Dit keer wilde wij het anders doen, althans manlief. Aangezien het voor mij heel moeilijk is te vertrouwen op mijn lichaam en het idee dat er echt een kindje komt nog altijd een droom lijkt, wilde hij het dit keer groots uitpakken. Gisterochtend hadden wij de pretecho. Samen met Sofie en mijn oma gingen wij naar het echocentrum waar de echo werd gemaakt en mochten wij de kleine weer even bewonderen. Dit was ook de eerste keer voor Sofie dat ze haar baby broertje of zusje zo kon zien. Op het moment dat de vrouw naar het geslacht van de baby keek deden wij allemaal onze ogen dicht zodat wij nog niks konden zien. En ja, dat hebben wij echt allemaal gedaan. Ze zag het al vrij snel en was er %100 van overtuigd. Vervolgens stopte zij een briefje in een envelop en zegelde zij deze dicht. Deze envelop brachten wij vervolgens naar mijn schoonzusje. Zij was op dat moment de enige en de allereerste die het geslacht wist. Zij regelde voor ons een ballon met als inhoud de kleur confetti. Blauw voor een jongetje en roze voor een meisje. In de avond kwam een klein clubje familie bij ons thuis. Alle mensen waar wij heel veel om geven en waar wij dit graag mee wilde delen. En zoals op bovenstaande foto prikte manlief de ballon stuk in het bijzijn van al deze mensen….

IMG_0132

En uit de ballon kwam roze confetti. SOFIE KRIJGT EEN ZUSJE. Wij vinden het zó leuk en je kunt je voorstellen dat Sofie helemaal blij is. Het geslacht had ons echt niks uitgemaakt, maar het is een fijn idee om te kunnen fantaseren en natuurlijk alvast gericht te kunnen winkelen. Voor papa is het even wennen, want hij heeft straks niet 1 meid die hij moet beschermen, maar 2! Een huis vol vrouwen, maar wel een waar hij trots op is!

Ik zou het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Comments

 1. says

  Gefeliciteerd. Super leuk dat Sofie een zusje krijgt en je lekker kunt gaan fantaseren. Leuk is dat met zo’n ballon, dat hadden wij ook. Bij ons kwam er ook roze confetti en kleine roze ballonnetjes uit.

 2. says

  Wat ontzettend leuk dat jullie opnieuw een meisje krijgen! Gefeliciteerd! En wat lief en mooi dat je man juist nu wat meer wilde uitpakken om het voor jou ook minder een droom te maken dat er echt een klein mensje (een meisje!) in je groeit 🙂

 3. Marjoleine says

  Fijn voor Sofie, een zusje!
  Voor een klein meisje leuk een zusje om mee op te groeien, geeft soms ook wat strubbelingen (ervaring, maar ook leuker om dingen samen te doen als gelijkgestemden.
  Ik en mijn zus scheelden 5 jaar,ik kan me werkelijk nog herinneren toen zij een baby was,peuter,kleuter teener (toen ging het wat minder tijdens het puberen)maar altijd een “soul”maatje.
  Broertje is ook leuk hoor maar anders bij het opgroeien.
  Ga nu eerst maar genieten en weer een prinsessenkamer inrichten,dat is ook wel weer handig om te weten wat het gaat worden.
  En gelukkig voor Sicco hoeft hij zich niet druk te maken over een bruidsschat nr 2

 4. Céline says

  Oh wat super leuk! Maar belangrijker inderdaad dat het goed gaat met de baby. Geniet van de rest van je zwangerschap en gefeliciteerd 💗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *